Σα. Απρ 27th, 2024

Πύργος: Θλίψη για την 75χρονη «Σπυριδούλα» που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Θανατηφόρα παράσυρση πεζής γυναίκας σημειώθηκε νωρίς χθες το απόγευμα σε κεντρικό σημείο του Λαμπετίου, όταν όχημα που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Πύργου- Μονής Κρεμαστής επιχείρησε να στρίψει σε στενό που οδηγεί σε κεντρικό σημείο του χωριού και χτύπησε την ηλικιωμένη γυναίκα ηλικίας 75 ετών, γνωστή σε όλους ως «Σπυριδούλα», που λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα βαριά τραύματά της στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπως αναφέρει το patrisnews.com

Ήταν λίγο μετά τις 18:30 όταν γυναίκα οδηγός κινούταν με το όχημά της στον κεντρικό αυτό δρόμο του χωριού και θέλοντας να κινηθεί προς την αγορά επιχείρησε να στρίψει σε στενό της περιοχής.

Ωστόσο, στο σημείο εκείνο μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την άτυχη οδηγό, αφού εν μέση οδώ και ελάχιστα μόλις μέτρα από τη στροφή (περί των 4- 5 μέτρων) βρισκόταν η «Σπυριδούλα».

Σύμφωνα μάλιστα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η άτυχη «Σπυριδούλα» πιθανόν βρισκόταν ξαπλωμένη στον δρόμο, με αποτέλεσμα να μην προλάβει η οδηγός να αντιδράσει μιας και ο χρόνος αντίδρασης ήταν ελάχιστος!

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα και την οδήγησε στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, όπου παρά τις τιτάνιες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού του δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου έδωσε και αυτό το παρών, προχωρώντας σε καθαρισμό του σημείου. Στο σημείο και κλιμάκιο της Τροχαίας, το οποίο κατά τη διάρκεια του προανακριτικού του έργου προχώρησε και στη σύλληψη της γυναίκας οδηγού με τη διαδικασία του αυτοφώρου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.