Σα. Απρ 20th, 2024

«Ρεύμα» υποψηφίων στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δημάρχου Κορινθίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Β.Νανόπουλος: Οι Κορίνθιοι μας εμπιστεύονται και συστρατεύονται μαζί μας!

Εννέα ακόμα ονόματα ανακοινώνει σήμερα η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. Κορίνθιοι που, αντιλαμβανόμενοι το ισχυρό ρεύμα» της παράταξης του δημάρχου, την έντιμη στάση και βεβαίως το απτό αποτέλεσμα στην διοίκηση του δήμου Κορινθίων τα 3,5 τελευταία χρόνια , εμπιστεύονται την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, συστρατεύονται και ο καθένας ξεχωριστά, με την δική του πορεία, την δική του φιλοσοφία και την δική του θέληση για προσφορά προσθέτει έναν σημαντικό κρίκο στην ισχυρή αλυσίδα που δημιουργείται με φόντο το μέλλον του δήμου Κορινθίων. Την διεύρυνση της ουσιαστικής αλλαγής, την κατοχύρωση μιας άλλης φιλοσοφίας και πράξης στην διοίκηση του τόπου μας που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2019 και με την εμπιστοσύνη των Κορινθίων θα συνεχιστεί και στην 2η θητεία. 

ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ: 

1. ΒΡΕΤΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Πολυπράγμων και αεικίνητος ο Εμμανουήλ Βρεττός είναι από τους ανθρώπους που αποδεικνύουν με την επαγγελματική και όχι μόνο πορεία τους πως όποιος επιθυμεί και στοχεύει, υλοποιεί. 

Συνδυάζει με επιτυχία μια άκρως ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και μια ευτυχισμένη οικογένεια, ο Μανώλης είναι παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών παιδιών. 

Επαγγελματικά τον συναντούμε σήμερα στην Revolution App VR Ltd ως CEO ( Εταιρεία δημιουργίας mobile application και ψηφιακού υλικού), στην Fulgor S.A αλλά και στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά σαλόνια ως μάνατζερ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Λατινική Αμερική και την Ευρώπη.

Παλαιότερα, επιχειρηματίας στο χώρο της ένδυσης με δικό του κατάστημα (2007-2009) αλλά στον τομέα της επικοινωνίας ως ιδιοκτήτης της franciche Vodafone. 

Στην αυτοδιοίκηση θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά. 

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου τον καλωσορίζει αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του όλα τα στοιχεία που αποτελούν την φιλοσοφία της. Την Ικανότητα, την Συνέπεια, την εργατικότητα, την Επιτυχία.

2.ΓΚΙΩΝΗΓΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η Βασιλική διαμένει στον Άσσο ,είναι εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα για 23 χρόνια , έγγαμη και μητέρα δυο παιδιών. Είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στην κοινότητα ‘Ασσου. Ασχολείται ενεργά με τα τοπικά θέματα και υπηρέτησε ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του αθλητικού συλλόγου Ολυμπιακός Άσσου , ήταν ταμίας του συλλόγου γονέων δημοτικού σχολείου Άσσου .Ενδιαφέρεται ενεργά για τα τοπικά θέματα .

3. ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ ΚΑΛΗ

Η Καλή γεννήθηκε στην Κόρινθο όπου και διαμένει μόνιμα με τον σύζυγό της και το γιό της Κωνσταντίνο-Παναγιώτη. 

Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου και τα τελευταία 26 έτη εργάζεται ως Διοικητική υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Με τα κοινά ασχολείται από πολύ νωρίς, από την ηλικία μόλις των 20 χρόνων, υπηρετώντας τα από διάφορες θέσεις ευθύνης. 

Με διάθεση για αγώνα και προσφορά, συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας της και ειδικά της μητέρας της κα.Γεωργίας Μαλατέστα, η οποία υπήρξε δημοτική σύμβουλος στο δήμο Κορινθίων από το 1998 έως το 2010.

Συμμετείχε ως μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια του δήμου Κορινθίων, στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης, στη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Κορινθίων (ΔΑΕΚ), στο Ν.Π Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος δήμου Κορινθίων και ως μέλος της Σχολικής Επιτροπής Α’/ Βάθμιας Εκπαίδευσης δήμου Κορινθίων.

Γνωρίζοντας άμεσα και έχοντας βιώσει τα προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών της, κυρίως στο χώρο της υγείας, θέτει τον εαυτό της, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου.

4. ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης είναι υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ ,έγγαμος και πατέρας μιας κόρης . Διετέλεσε τοπικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος στην κοινότητα Λεχαίου .

5. ΠΑΙΝΕΣΗΣ ΑΛΕΞΗΣ

Ο Αλέξης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λέχαιο. Η αγάπη του για τον αθλητισμό τον οδήγησε στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Κορινθίας όπου και αγωνίστηκε ως επαγγελματίας αθλητής από το 2004 έως το 2014, στις ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. , Π.Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΤΑ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ , Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ, Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ, λαμβάνοντας αναγνώριση και πολύ αγάπη από τον φίλαθλο κόσμο. 

Έχει ολοκληρώσει επίσης σπουδές και κατάρτιση ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ στο Ι.Ε.Κ. 

Από το 2014 έως σήμερα εργάζεται σε μεγάλες επιχειρήσεις της Κορινθίας, στον τομέα παραγωγής αλλά και σε καταστήματα εστίασης στον τομέα Bartender- Barista. 

Με την υποψηφιότητα του στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ εκπροσωπεί την γενιά των 30άρηδων, την γενιά που επιθυμεί να είναι συμμετοχή στον σχεδιασμό και τις αποφάσεις του μέλλοντος.

6. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ο Μιχάλης είναι σήμερα Αντιπρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων με σημαντικό έργο στον ευαίσθητο αυτό τομέα για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους. 

Σημαντικές υπηρεσίες προσέφερε και στην ΔΕΥΑ Κορίνθου για το διάστημα κατά το οποίο βρέθηκε εκεί , παρεμβαίνοντας αποτελεσματικά στην καθημερινότητα των πολιτών. 

Ο Μιχάλης Παρασκευάς είναι πτυχιούχος προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών, κάτοικος Αρχαίου Λιμανιού. 

Έχει εργαστεί στα ΚΤΕΛ Κορινθίας ως εισπράκτορας αλλά και ως Οδηγός σε ιδιόκτητο Λεωφορείο το διάστημα 1997-2003. Παράλληλα και μέχρι το 2009 διατηρούσε την δική του επιχείρηση την ΚΑΒΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ. Ουδέποτε εγκατέλειψε την οικογενειακή επιχείρηση μεταφοράς λυμάτων και αποφράξεων αποχετεύσεων (από το 1979 ενεργή) στην οποίαν τον συναντούμε βεβαίως μέχρι και σήμερα.

7. ΣΙΑΧΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρήστος είναι νέος υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Είναι επιχειρηματίας και διαμένει μόνιμα στα Εξαμίλια . Είναι για πρώτη φορά υποψήφιος στα κοινά και έρχεται με την συμμετοχή του να ενισχύσει την ανανέωση ,την αλλαγή, την προοπτική που πρεσβεύει η παράταξη του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου.

8. ΣΤΑΜΑΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΝΙΝΕΤΑ ΜΑΡΑ)

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ την Νινέτα . Την γυναίκα που από το 2000 γράφει την δική της μοναδική ιστορία στον Αθλητισμό της Κορινθίας. Πρόεδρος σήμερα στην Ολυμπιάδα Λεχαίου και Αντιπρόεδρος στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας – Κορινθίας, αφήνει το δικό της αποτύπωμα, σ ένα χώρο δύσκολο και ανδροκρατούμενο με μοναδικό της εφαλτήριο την αγάπη της για τα παιδιά και τον αθλητισμό, για το μπάσκετ.

Ζει μόνιμα εδώ και 35 χρόνια στο Λέχαιο όπου και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι μητέρα δυο παιδιών, της Κατερίνας η οποία είναι σήμερα αστυνομικός και του Δημήτρη, μηχανολόγου – Μηχανικού.

Από πολύ μικρή ηλικία είχε ανεπτυγμένο το αίσθημα της συμμετοχής, πάντα παρούσα στα σχολικά συμβούλια, σε θέσεις ευθύνης.

Στην αυτοδιοίκηση μετείχε για πρώτη φορά με τον συνδυασμό του Γιώργο Πίσκοπου στον τότε δήμο Άσσου Λεχαίου.

Ο Καλλικρατικός δήμος Κορινθίων είναι ακόμα μια πρόκληση την οποίαν είμαστε βέβαιοι πως θα κατακτήσει.

9.ΣΧΙΖΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Ο Περικλής είναι Μηχανικός Αυτοκινήτων, με εργασιακή εμπειρία ως Μηχανικός σε μεγάλες εταιρίες αυτοκίνητου στην Κόρινθο, MAZDA, CITROEN, σήμερα τον συναντούμε ως Υπεύθυνο Συνεργείου στην HYUNDAI ΚΙΑ ΔΑΜΟΥΛΗΣ,. Είναι παντρεμένος και μόνιμος κάτοικος Κορίνθου. 

Η υποψηφιότητα του Περικλή ενισχύει την ουσιαστική ανανέωση προσώπων που επιδιώκει ο Δήμαρχος Κορινθίων.