Πα. Απρ 26th, 2024

Σαλαμίνα: Νέες εικόνες για το τροχαίο σοκ με μητέρα και δύο παιδιά να πέφτουν σε γκρεμό από αυτό το σημείο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εικόνες που κόβουν την ανάσα στη Σαλαμίνα σε τροχαίο που σημειώθηκε μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες. Το αυτοκίνητο έφυγε σε γκρεμό 20 μέτρων και κατέληξε στη θάλασσα…

Το τροχαίο πάγωσε τους αυτόπτες μάρτυρες στη Σαλαμίνα, οι οποίοι λίγο αργότερα έτρεξαν να βοηθήσουν και να απεγκλωβίσουν τόσο τη μητέρα που οδηγούσε, όσο και τα δύο παιδιά της, που βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα. Ευτυχώς από την πτώση σημειώθηκαν μόνο τραυματισμοί, που όπως φαίνεται δεν εμπνέουν ανησυχία στους γιατρούς. Τα 3 άτομα απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και σειρά εξετάσεων. Το αυτοκίνητο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, απομακρύνθηκε λίγο αργότερα με γερανό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το τροχαίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα (30-04-2022) στην παραλιακή λεωφόρο Αιαντείου στη Σαλαμίνα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονη έφυγε από το δρόμο και έπεσε από ύψος 20 μέτρων καταλήγοντας στη θάλασσα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της οδηγού και των δυο ανήλικων επιβατών.

Οι τρεις επιβάτες απεγκλωβίστηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο και εν συνεχεία, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, ενώ το όχημα ανασύρθηκε από τη θάλασσα με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος. Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

www.newsit.gr