Πε. Μαρ 28th, 2024

Σαρωτική νίκη προμηνύουν οι πολυπληθείς προεκλογικές συγκεντρώσεις του Κώστα Κόλλια, βουλευτή ΝΔ Κορινθίας (φωτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η περιοδεία του Κώστα ΚόλλιαΒουλευτή Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρο τον νομό.

Με παλμό, πλήθος κόσμου και μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και «ανθρώπινη» ομιλία εκ μέρους του κ. Κόλλια, πραγματοποιήθηκαν οι προεκλογικές του συγκεντρώσεις στα χωριά ΧιλιομόδιΚλένιαΑγιονόρι και Στεφάνι της Κορινθίας.

Στην ομιλία του ο Βουλευτής Κορινθίας επεσήμανε ότι το διακύβευμα των εθνικών εκλογών είναι το ίδιο μας το μέλλον, η ίδια η εθνική μας αλλά και η κοινωνική μας υπόσταση. 

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «ένα νέο πισωγύρισμα, μια νέα εποχή καθυστέρησης και αβεβαιότητας θα στοιχίσει σε όλους μας ανυπολόγιστα. Δεν πρέπει ποτέ ξανά να επιτρέψουμε νέους πειραματισμούς και νέες αυταπάτες. Αυτός ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί υπεύθυνα και αξιόπιστα», ενώ κατακεραύνωσε την Αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι είναι εκείνοι που, με τις πολιτικές τους επιλογές, οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην απόγνωση, στην ανέχεια και στον οικονομικό μαρασμό.

Συνέχισε, απευθύνοντας κάλεσμα προς τους κατοίκους να δώσουν δυνατό παρών στις κάλπες, ολοκληρώνοντας την ομιλία του με τα εξής λόγια: «Τώρα λοιπόν, είναι η ώρα να δώσουμε τη μάχη για την συνέχιση της προόδου, της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης. Η πολιτική μας έχει περιεχόμενοσταθερές δεσμέυσεις και συνέπεια.».

Στο τέλος, καταχειροκροτήθηκε από τους συμπολίτες του, οι οποίοι εξέφρασαν την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στον κ. Κόλλια, εμψυχώνοντάς τον για τη βέβαιη νίκη του στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Με την κλεψύδρα της κάλπης να μετράει πλέον αντίστροφα, ο Βουλευτής Κορινθίας βρίσκεται σε έναν προεκλογικό μαραθώνιο πλέον, που θα τερματίσει σε 10 μέρες από σήμερα. 

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του θα είναι το Ξυλόκαστρο, αύριο Παρασκευή 12 Μαΐου, ώρα 20:30, όπου θα πραγματοποιήσει την προεκλογική του ομιλία στο καφενείο «Τράπεζα».