Πα. Μαρ 29th, 2024

Σε μία εβδομάδα 1.549 κρούσματα στην Κορινθία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Mε βάση τα στοιχεία που σε εβδομαδιαία βάση γνωστοποιεί ο ΕΟΔΥ σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19, τα οποία αναφέρονται σε έκθεση του Οργανισμού που εκδόθηκε χθες Τρίτη 16 Αυγούστου, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το χρονικό διάστημα από 8 έως και 14 Αυγούστου, διαπιστώθηκαν συνολικά 5.399 κρούσματα.

Στην σχετική ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, αναφέρεται ότι κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, τα συνολικά κρούσματα ανά Π.Ε. ήταν, Αργολίδα 672, Αρκαδία 720, Κορινθία 1.549, Λακωνία 607 και Μεσσηνία 1.851.

Σε εβδομαδιαία βάση ενημερώνει πλέον ο ΕΟΔΥ σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19.

Ως εκ τούτου, ανάλογα προσαρμόζεται και η αντίστοιχη ενημέρωση από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε ημερήσια βάση, όσον αφορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα αναφέρονται καθημερινά οι νοσηλείες στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της.

Ετσι, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί σήμερα, Πέμπτη 18 Αυγούστου, στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και χθες Τετάρτη 17 Αυγούστου- συνολικά 103 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 6, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 6, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 13, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 22 (τα 3 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 26 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 30.

Την ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου μπορείτε να την δείτε εδώ.