Κυ. Απρ 28th, 2024

Σε πλήρη ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τις εκλογές

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου εν όψει των εθνικών εκλογών της Κυριακής 25 Iουνίου. 

Καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα, διενεργήθηκε σειρά συσκέψεων υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα -με τη συμμετοχή των χωρικών αντιπεριφερειαρχών και υπηρεσιακών στελεχών από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες- προκειμένου η εκλογική διαδικασία να διενεργηθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Ας σημειωθεί ότι τόσο σήμερα Σάββατο 24, όσο και την Κυριακή 25 του μήνα, ημέρα των εκλογών, οι επιφορτισμένες με την διεξαγωγή τους υπηρεσίες της Περιφέρειας θα λειτουργούν κανονικά στα διοικητήρια και των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων που θα είναι ανοιχτά, όπως και το κεντρικό κτήριο στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, όπου θα βρίσκεται από το απόγευμα μεθαύριο Κυριακή και ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Ηδη, το προσωπικό της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας -και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες- προετοίμασε και προώθησε στους δήμους το εκλογικό υλικό (κάλπες, σάκκους με εκλογικό υλικό και ψηφοδέλτια και τις ειδικές συσκευές μετάδοσης αποτελεσμάτων SRT), ενώ παραμένει σε ετοιμότητα για ό,τι άλλο απαιτηθεί για την διενέργεια των βουλευτικών εκλογών, καθώς και για τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων μετά τη λήξη της ψηφοφορίας την Κυριακή 25 Ιουνίου.