Πα. Μαρ 29th, 2024

Σε συγγενείς της στην Κορινθία βρισκόταν η 14χρονη που γέννησε το μωρό του βιαστή της – Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Υπόθεση βιασμού 14χρονου κοριτσιού αποκαλύφθηκε σε περιοχή της Λακωνίας, όπου έχει συλληφθεί ένας 44χρονος άντρας, υπήκοος Βουλγαρίας.

Το κορίτσι, μέλος πολυμελούς οικογένειας, φέρεται όχι μόνο να έχει βιαστεί αλλά να έχει αποκτήσει και παιδί, για το οποίο μάλιστα έχουν κινηθεί διαδικασίες υιοθεσίας.

 

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Πέγκη Μπρούσαλη, η υπόθεση αφορά μια δεκατετράχρονη και αποκαλύφθηκε στα τέλη του 2022. Για την υπόθεση ζητήθηκε προκαταρκτική εξέταση για γενετήσιες πράξεις από την ανακρίτρια Γυθείου. Στην συνέχεια οι αρχές, προχώρησαν στην σύλληψη ενός 44χρονου υπηκόου Βουλγαρίας που φέρεται να έχει βιάσει το κορίτσι.

Πρόκειται για μία υπόθεση αρκετά περίπλοκη καθώς η ανήλικη έχει φέρει στον κόσμο και ένα μωρό για το οποίο έχουν κινηθεί οι διαδικασίες υιοθεσίας. Η 14χρονη βρίσκεται πλέον σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα, ενώ πρέπει να απαντηθούν ακόμη πολλά κρίσιμα ερωτήματα καθώς κινδύνευσε και η υγεία της κοπέλας.

Η 14χρονη υποστηρίζει ότι βιάστηκε, ενώ από την πλευρά του ο 44χρονος αναφέρει ότι είχαν συνευρεθεί και δεν υπήρξε βιασμός.

Οι υποψίες κινήθηκαν στο σχολικό περιβάλλον, όταν η κοπέλα ξεκίνησε να παίρνει βάρος. Οι εκπαιδευτικοί διαπιστώσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ανήλικη κοπέλα και μετά από συντονισμένες ενέργειες του διευθυντή του σχολείου σε συνεννόηση με γιατρό της περιοχής, η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου για τα παιδιά, όπου διαπιστώθηκε η προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Εν τω μεταξύ, χθες έγινε η σύλληψη δυο ακόμη ατόμων, ενός 28χρονου και μιας 55χρονης γυναίκας, αφού η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε αρπαγή, καθώς η 14χρονη κόρη της βρισκόταν στην Κορινθία, προφανώς για να μείνει σε συγγενικά της πρόσωπα. Η μητέρα κατηγόρησε τα δυο πρόσωπα, τα οποία συνελήφθησαν αφέθηκαν όμως αργότερα ελεύθερα.