Πε. Απρ 25th, 2024

Σκληρή κόντρα Γιάννη Μαλτέζου – Δημήτρη Καμπόσου – Μήνυση κατά Μαλτέζου (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δείτε την συνέντευξη που έδωσε στο Σούπερ TV και την Σοφία Μπαλή ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος σχετικά με τα πειραγμένα της Περιφερειακής Αρχής, την πορεία των έργων και απαντήσεις σε θέματα που αφορούν ειδικότερα την πόλη του Άργους και τον δήμαρχο του δήμου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο.

Η Απάντηση Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου.

“Το έχω πεί ένα εκατομμύριο φορές, δεν υπάρχει καμμιά ανησυχία για το νερό που υδρεύεται ο Δήμος ΄Αργους Μηνυνών. Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν σέβονται ούτε το αξίωμα τους ούτε σέβονται τον κόσμο”.

Αυτά τόνισε με αυστηρό ύφος ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος σε συνέντευξη τύπου απαντώντας στις συκοφαντίες του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαλτέζου Ιωάννη περί ακαταλληλότητας του νερού που υδρεύεται η πόλη και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Θα καταθέσουμε σήμερα μηνύσεις στον Εισαγγελέα υπηρεσίας για να μπουν τα πράγματα στη σειρά τους.

Δεν λειτουργούμε ούτε ως συκοφάντες, ούτε ως ψεύτες γιατί θέλουμε να αποκομίσουμε κάποιο πρόσκαιρο όφελος. Υπάρχουν επίσημα έγγραφα, που μπορεί όποιος θέλει να τα δει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το νερό μας.