Πε. Μαρ 28th, 2024

Σοβαρό τροχαίο στη Μονεμβασία (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σοβαρό τροχαίο έγινε χθες, Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, το μεσημέρι και ώρα περίπου 12:15, στο δευτερεύον Εθνικό Οδικό Δίκτυο Τάραψας-Μονεμβασίας, 6 χιλιόμετρα πριν τη Μονεμβασία.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο ΙΧ με έναν επιβαίνοντα και κατεύθυνση από Μονεμβασία προς Μολάους, εξετράπη της πορείας του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα ΙΧ το οποίο κινείτο με κατεύθυνση προς Μονεμβασία και στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια.

Συνέπεια της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός όλων των επιβαινόντων στα οχήματα. Στο σημείο έσπευσε άμεσα όχημα του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβασίας το οποίο με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, διέκοψε την κυκλοφορία για περίπου μία ώρα, φροντίζοντας παράλληλα για την γρήγορη και ασφαλή αποκατάσταση της.

Παράλληλα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ευρέθη στον τόπο του ατυχήματος καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό ενός ατόμου, ενώ δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του monemvasianews.gr όλοι οι τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και ευρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, ενώ ένα από τα δυο παιδιά της οικογένειας πρόκειται να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αττικής για περαιτέρω παρακολούθηση.