Κυ. Απρ 28th, 2024

Σοκ: Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια

Κοινοποίηση ειδήσεων

Περαιτέρω σοκ προκαλεί η νέα διάσταση που λαμβάνει η υπόθεση του 63χρονου παιδόφιλου χθες στην Ομόνοια, ο οποίος έστελνε χυδαία μηνύματα σε ανήλικες και συνελήφθη κατόπιν επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. σε συνεννόηση με τους γονείς ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη από την υπόθεση του Κολωνού αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της τον εν λόγω 63χρονο που είχε στείλει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε ένα 14χρονο κορίτσι και οι γονείς της είχαν στήσει ραντεβού μαζί του και συνελήφθη.

Πώς συνελήφθη ο παιδόφιλος στην Ομόνοια
Ο 63χρονος φέρεται να προσπαθούσε να δελεάσει παιδιά ώστε να έχουν ερωτικές επαφές στέλνοντάς τους χυδαία μηνύματα και τηλεφωνώντας τους.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει πατέρας υποψήφιου θύματος του παιδόφιλου, ο 63χρονος έστειλε φωτογραφία ανδρικού μορίου σε μια 14χρονη και το μήνυμα «έλα». Μια φίλη της (15 ετών), νομίζοντας ότι είναι πλάκα των συμμαθητών τους από το σχολείο, πήρε τον τηλεφωνικό αριθμό προκειμένου να ελέγξει αν αυτό το νούμερο υπάρχει στις επαφές της. Όμως, κατά λάθος έκανε κλήση, και έτσι ο 63χρονος είχε το τηλέφωνό της. Ο παιδόφιλος της τηλεφώνησε και με χυδαίο τρόπο τής είπε ότι θέλει να συνουσιαστεί μαζί της.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κορίτσι δέχτηκε από τον κατηγορούμενο φωτογραφία μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης.

Η ανήλικη ενημέρωσε τη μητέρα της και έκλεισαν ραντεβού για τις 14.30 του Σαββάτου στην Ομόνοια προκειμένου να τον παγιδεύσουν και να οδηγήσουν στη σύλληψή του, όπως και έγινε, με την Αστυνομία να του περνά χειροπέδες και να τον οδηγεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: iefimerida.gr