Πε. Μαρ 28th, 2024

Σοκ σε δημοτικό σχολείο: Έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό συμμαθητή τους «για να του κάνουν κακό»

Κοινοποίηση ειδήσεων

O Διευθυντής της Δευτευροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, ενημέρωσε για το σοκαριστικό περιστατικό τον Εισαγγελέα, ενώ θύμα και θύτες παρακολουθούνται τώρα απο ψυχολόγο.

Πριν από λίγες ημέρες σε Δημοτικό Σχολείο της Λαμίας ένας μικρός μαθητής έφτυσε το νερό που πήγε να πιει από το μπουκάλι του γιατί ήταν πολύ πικρό.

Ο δάσκαλος προέτρεψε τον μικρό μαθητή να μην το πιεί και να χρησιμοποιήσει την βρύση για να ξεδιψάσει.

Το απολύτως σοκαριστικό είναι πως λίγες ώρες αργότερα ένα άλλο παιδάκι από την ίδια τάξη – ίσως από το βάρος των τύψεων – εξομολογήθηκε στην μητέρα του ότι το μεσημέρι στο σχολείο – μαζί με έναν συμμαθητή του – έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του άλλου παιδιού… «γιατί θέλαμε να του κάνουμε κακού»

Η μητέρα ειδοποίησε την οικογένεια του παιδιού και αμέσως οι γονείς κινητοποιήθηκα και μετέφερεαν το παιδί τους στο νοσοκομείο, όπου παραμένει για τρεις ημέρες.

«Ακολουθήσαμε όλα τα προβλεπόμενα. Ενημερώσαμε την Εισαγγελία. Θύτες και θύμα ήδη παρακολουθούνται από ψυχολόγο», δήλωσε μεταξύ άλλων στο κεντρικό δελτίο του LamiaPolis ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευθύμιος Γκούμας.

Πηγή: lamianow.gr