Τρ. Ιούν 18th, 2024

Σοκ στον Πύργο: Νεκρή και μαχαιρωμένη στον λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί – Ομολόγησε 37χρονος

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τη δολοφόνησε χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό.

Σοκαρισμένος είναι ο Πύργος Ηλείας, καθώς ένα κοριτσάκι μόλις 11 ετών βρέθηκε νεκρή σε χωράφι.

Η 11χρονη κοπέλα εντοπίστηκε σε χωράφι φέροντας τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό.

Πληροφορίες που μεταδίδει το ilialive.gr αναφέρουν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής ο οποίος θα εξετάσει τη σορό.

Το άτυχο παιδί βρέθηκε νεκρό νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας σε ένα χωράφι με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό του και ως δράστης συνελήφθη ένας 37χρονος θείος του παιδιού.

O 37χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση βιασμού ανήλικου. Ο δράστης ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει το παιδί και ότι το είχε κρύψει σε ένα χωράφι, όπου και υπέδειξε το σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει το 11χρονο κορίτσι να μπαίνει στο αυτοκίνητο του 37χρονου πριν την εξαφάνισή του. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δράστης να αποπειράθηκε ή να κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι το οποίο ίσως να αντιστάθηκε και τελικά το σκότωσε.

Στην περιοχή έχει σπεύσει ιατροδικαστής και η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στην αστυνομία ανακρίνονται επίσης άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του δράστη.