Τρ. Απρ 30th, 2024

Σπαραγμός στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης τελέστηκε η κηδεία της 28χρονης Κυριακής, θύμα της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, όπου έπεσε νεκρή από την επίθεση του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Η νεκρώσιμος ακολουθία έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια. Το λευκό φέρετρο με τη σορό της άτυχης κοπέλας έφτασε πριν τις 12:00 στον Ιερό Ναό, εκεί που από νωρίς το πρωί είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται μαζί τους συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, αλλά και απλός κόσμος που ήθελε να πει το δικό του «αντίο» στην 28χρονη που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Σήμερα, ημέρα της κηδείας της 28χρονης κοπέλας, ο 39χρονος δράστης, πρώην σύντροφός της θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

Yπενθυμίζεται ότι η 28χρονη Κυριακή ήταν μαζί με έναν φίλο της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων και μόλις αντίκρισε τον 39χρονο πρώην σύντροφο της, άρχισαν να τρέχουν προς τον σκοπό του τμήματος για να σωθούν. Ο δράστης τους καταδίωξε με κουζινομάχαιρο και με ένα άλμα πήδηξε πάνω στην άτυχη κοπέλα και την μαχαίρωσε πέντε φορές. Η Κυριακή άφησε τη τελευταία της πνοή δίπλα από το κουβούκλιο του 48χρονου αρχιφύλακα, ο οποίος απομακρύνθηκε από τα καθηκοντά του μαζί με άλλους 5.

Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής
Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς της νεαρής κοπέλας που δεν μπορούν να πιστέψουν το πώς έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό Σου σου» η 28χρονη Κυριακή είναι ντυμένη νύφη όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φοράει λευκό στεφάνι στα μαλλιά.

Όπως προαναφέρθηκε πλήθος κόσμου έφτασε με λευκά λουλούδια στα χέρια για να αποχαιρετήσει την 28χρονη Κυριακή, ενώ στον Ιερό Ναό έφτασαν και στεφάνια στη μνήμη της.

Πηγή: iefimerida.gr, newsbeast.gr