Πα. Μαρ 29th, 2024

Λιμεναρχείο Κορίνθου: Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τη διάσωση και μεταφορά τραυματία στην παραλία Σκαλωσιά στα Στραβά Λουτρακίου (φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

 Διαβάστε μόνο στο Korinthostv. 

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε από το Λιμενικό Σώμα Κορίνθου το πρωί της Κυριακής για τη διάσωση και μεταφορά τραυματία στην παραλία Σκαλωσιά στα Στραβά Λουτρακίου.

Συναγερμός σήμανε στο Λιμεναρχείο Κορίνθου όταν ενημερώθηκε ότι ένας άντρας είχε τραυματιστεί σε δύσβατη περιοχή στην παραλία Σκαλωσιά στα Στραβά Λουτρακίου. Στο σημείο έσπευσαν σκάφη του Λιμενικού από την Κόρινθο και αγροτικό όχημα του Λιμενικού από στεριά επειδή η περιοχή ήταν πολύ δύσβατη και δεν υπήρχε πρόσβαση, ενημερώθηκε και ασθενοφόρο. Το πλήρωμα του Ασθενοφόρου και οι Λιμενικοί κατέβηκαν σε δύσβατη περιοχή στην παραλία όπου εντόπισαν έναν 41χρονο να είχε τραυματιστεί στο πόδι του και να μην μπορέσει να βγει από το σημείο. Μετά από πολλές προσπάθειες μεταφέρθηκε από τους άντρες του λιμενικού και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο κεντρικό δρόμο όπου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου με τραύματα στο πόδι. Ο 41χρονος είχε πάει στο σημείο για να ψαρέψει από την ακτή και κάποια στιγμή γλίστρησε και τραυματίστηκε στο πόδι, ενημέρωσε το λιμενικό όπου και έφτασαν όλοι στο σημείο και τον μετέφεραν με ασφάλεια στο ασθενοφόρο.