Πε. Μάι 2nd, 2024

Σταματόπουλο στηρίζει το 90% των προέδρων και συμβούλων όλων των Κοινοτήτων του Δήμου Σικυωνίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σταματόπουλο στηρίζει το 90% των προέδρων και συμβούλων όλων των Κοινοτήτων του Δήμου Σικυωνίων

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του δήμου Σικυωνίων που πεδινοί και ορεινοί ενώνονται, το Κιάτο και τα χωριά του έχουν κοινή απόφαση και πορεία και στηρίζουν σε συντριπτικό ποσοστό τον δήμαρχο τους, τον δήμαρχο των έργων, τον δήμαρχο που άλλαξε για πάντα την ιστορία του τόπου τους, τον Σπύρο Σταματόπουλο. Καθώς οι περιοδείες έφτασαν στο τέλος και λίγο πριν τη μεγάλη συγκέντρωση στο Κιάτο, η αποτίμηση των ομιλιών και των επαφών μας δίνει μια σαφή εικόνα, την οποία οι αριθμοί ως αδιάψευστοι μάρτυρες υπογράφουν:

Το 90% των τοπικών συμβουλίων και προέδρων σε όλες τις Κοινότητες, από το Κιάτο έως την Γκούρα στηρίζουν τον Σπύρο Σταματόπουλο, είτε ως υποψήφιοι στα ψηφοδέλτιά του, είτε συμπαρατασσόμενοι στον αγώνα του ως υποστηρικτές.

Αυτή η αλήθεια φέρνει στην επιφάνεια για άλλη μια φορά την μεγάλη αποδοχή και αγάπη με την οποία οι Κοινότητες περιβάλλουν τον δήμαρχο τους. Τον δήμαρχο που δεν τους εγκατέλειψε ποτέ, που έτρεχε πάντα κοντά τους, σε δύσκολες, αλλά και όμορφες στιγμές, δίπλα τους, σταθερό στήριγμα. Τον δήμαρχο που φρόντισε για έργα πνοής στα χωριά και στην πόλη, που νοιάστηκε έμπρακτα για την αγροτιά εξασφαλίζοντας εκατομμύρια χρηματοδοτήσεων για βασικά έργα υποδομής, αντιπλημμυρικά, ύδρευσης, άρδευσης, αγροτικής οδοποιίας.

Τον δήμαρχο που στήριξε τους αγρότες και το εισόδημά τους που τόσο δοκιμάζεται. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 36 προέδρους των αντίστοιχων κοινοτήτων, οι 28 βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του Σπύρου Σταματόπουλου, υποψήφιοι μαζί του, στηρίζοντας το έργο και την νέα εκλογή του. Από τους υπόλοιπους 8 που απομένουν, οι 4 δεν κατεβαίνουν με κανέναν συνδυασμό, στηρίζουν όμως ανοιχτά τον δήμαρχο Σικυωνίων και τάσσονται υπέρ του. Μόνον 4, τελικά, είναι αυτοί που βρίσκονται σε αντίπαλα ψηφοδέλτια. Έτσι ο Σπύρος Σταματόπουλος γίνεται παντού αποδεκτός σε όλα τα χωριά της Σικυώνας, του Φενεού και στη Στυμφαλίας ως ο δικός τους άνθρωπος και όλοι γίνονται μια αγκαλιά, ενώνουν τα χέρια και τις δυνάμεις τους, για να παραμείνει ο τόπος σε τροχιά αναπτυξιακή, χωρίς πειραματισμούς, χωρίς εκτροχιασμούς.

Για να συνεχίσει ο δήμος Σικυωνίων με την πόλη και τα χωριά του να είναι πρωταθλητής!