Πα. Μαρ 29th, 2024

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μεγάλο συνέδριο τουριστικής βιομηχανίας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ειδική εκδήλωση με αφορμή την διοργάνωση της TBEX Europe 2023 – Peloponnese, έγινε στο Βουλευτικό,στο Ναύπλιο.

Σε συνέντευξη Τύπου – παρουσίαση, έγιναν γνωστές, όλες οι δράσεις που θα γίνουν τον Μαίο, στο συνέδριο της Καλαμάτας. Με έδρα την Καλαμάτα, η συνάντηση της τουριστικής βιομηχανίας, θα εξακτινωθεί σ’ όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, απ’ τις 8 έως και τις 11 Μαίου του 2023.

Το TBEX, είναι το μεγαλύτερο συνέδριο και εκδήλωση δικτύωσης για Travel Bloggers, δημοσιογράφους του ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργούς περιεχομένου Social Media, των ταξιδιωτικών εταιρειών και των λοιπών επαγγελματιών του κλάδου.

Έχουν ήδη εγγραφεί 120 σύνεδροι, ενώ, ολοένα και αυξάνεται το ενδιαφέρον από εκπρόσωπους online travel media, επιδραστικών bloggers και δημιουργών περιεχομένου απ’ όλον τον κόσμο. Στο συνέδριο θα πάρουν μέρος και στελέχη οργανισμών διαχείρισης και προώθησης προορισμών.

“Η ψηφιακή εποχή δίνει τη δυνατότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσα από την διοργάνωση της TBEX Europe 2023 – Peloponnese, τον ερχόμενο Μάιο, να πραγματοποιήσει την δυναμική της είσοδο στον τουρισμό μιας νέας διαφορετικής, πιο ανθρώπινης, φιλοσοφίας – τον ανθρώπινο τουρισμό, τον τουρισμό του πολιτισμού, τον τουρισμό που θα συνδέεται με το περιβάλλον, τον τουρισμό που οι άνθρωποι έρχονται κοντά ο ένας στον άλλον“, είπε, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, απ’ το Ναύπλιο.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης. Υπήρξε παράλληλα προβολή βιντεοσκοπημένου μηνύματος του Υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, ενώ διαδικτυακή παρέμβαση έκανε και η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.