Πε. Απρ 25th, 2024

Στον Εθνικό Πειραιά η αρχηγός του ΑΣΠ Κόρινθος Κωνσταντίνα Αλατζάκη

Κοινοποίηση ειδήσεων

“Νέα Βόμβα Έσκασε στον Πειραιά!!

Στον Εθνικό Πειραιά η αρχηγός της Κορίνθου η Ακραία Κωνσταντίνα Αλατζάκη”.

Συνεχίζει με εντυπωσιακό τρόπο να ενισχύεται ο Εθνικός Πειραιά ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής!!

Πριν λίγη ώρα η Κωνσταντίνα Αλατζάκη μετά από δώδεκα χρόνια επιτυχιών ως αρχηγός στην ομάδα της Κορίνθου, με σπουδαία καριέρα τόσο στην Prealeague όσο και στην Volleyleague, αποφάσισε να αφήσει την “Κόρινθο και τον Ισθμό” και να πιάσει λιμάνι για χάρη του Εθνικού Πειραιά!!

Η Ανακοίνωση του Εθνικού:

Ο Εθνικός Πειραιά και η Επιτροπή Γυναικείου Βόλεϊ του Ομίλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της, με την 24χρονη ακραία ύψους 1,75 Κωνσταντίνα Αλατζάκη!!

Η Κωνσταντίνα με την μεγάλη της εμπειρία εδώ και 12 χρόνια με τα χρώματα της Κορίνθου στα πρωταθλήματα της Prealeague αλλά και στη Volleyleague, θα βοηθήσει στα μέγιστα τον Εθνικό μας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό δύσκολο δρόμο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Μπογιατζόγλου δήλωσε για τη σπουδαία μεταγραφή:

«Ο Εθνικός με τη μεταγραφή της Κωνσταντίνας δείχνει σιγά σιγά να αλλάζει επίπεδο, και με τις προσθήκες τεσσάρων με πέντε ακόμα σημαντικών αθλητριών που συζητάμε με τον κύριο Κουτούβαλη να εντάξουμε στην ομάδα, μαζί με 2-3 ακόμα ανανεώσεις από το υπάρχον υλικό, θα αρχίσει να παίρνει “σάρκα και οστά” το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει έτσι ώστε ο Εθνικός να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον φετινό δύσκολο μαραθώνιο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!»

Ο Εθνικός καλωσορίζει την Κωνσταντίνα Αλατζάκη και της εύχεται Υγεία και Πολλές Μεγάλες Επιτυχίες με την ομάδα μας!!