Πα. Μαρ 29th, 2024

Στο Θριάσιο μεταφέρεται ο 36χρονος που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Κοινοποίηση ειδήσεων

Eπιχείρηση αεροδιακομιδής για τη μεταφορά του 36χρονου, που φέρεται να δέχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο Ηράκλειο, βρίσκεται σε εξέλιξη αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Η κατάστασή της υγείας του 36χρονου που υπέστη χημικά εγκαύματα έχρηζε την άμεση μεταφορά του στην Αθήνα.

Οι γιατροί εκτίμησαν ότι το θύμα της επίθεσης με καυστικό υγρό πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στην εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο, στα μάτια, στο λαιμό και στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη και ο εν διαστάσει σύζυγός της φαίνεται να λογομάχησαν έντονα. Τότε, ο άνδρας φέρεται να δέχτηκε επίθεση με άγνωστο καυστικό υγρό από την σύντροφό του, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

Το δείγμα από το καυστικό υγρό που χρησιμοποίησε η 38χρονη βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Κρήτη για να εντοπίσουν τα ίχνη της.

Το θύμα είναι γνωστό στις διωκτικές αρχές και αποφυλακίστηκε πριν από λίγους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει στο ενεργητικό του σειρά ληστειών, μεταξύ των οποίων ήταν και η αιματηρή απόπειρα ληστείας στο Creta Maris το 2015, όταν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών που άνοιξαν πυρ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν και των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο.

Η προσπάθεια διαφυγής τους είχε λήξει άδοξα, καθώς τρεις εκ των ληστών τραυματίστηκαν και ένας εξ’ αυτών αργότερα έπεσε σε κώμα.

ΕΡΤ