Πα. Απρ 26th, 2024

Στο πένθος έχει βυθίσει την τοπική κοινωνία της Κορίνθου το τροχαίο με τους δύο νεκρούς

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Σπαθοβούνι μετά το τρομακτικό τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική οδό και στο οποίο πέθαναν δυο νέοι άνθρωποι. Ο ανήλικος οδηγός που δεν είχε δίπλωμα έκανε όπισθεν στην εθνική οδό με αποτέλεσμα να πέσει επάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα άλλο όχημα. Η 18χρονη αδελφή του και ο 17χρονος φίλος τους πέθαναν ακαριαία ενώ ο ανήλικος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Κορίνθου, με τον θάνατο των δύο παιδιών 17 και 18 ετών, στο τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως, στο Σπαθοβούνι. τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το ασημί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα 4 παιδιά μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Οδηγός ήταν ο 15χρονος αδερφός της νεκρής κοπέλας. Το ανήλικο αγόρι που δεν είχε δίπλωμα, όταν κατάλαβε ότι έχασε την έξοδο που ήθελε να πάρει, έκανε όπισθεν πάνω στην εθνική οδό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σφοδρή σύγκρουση με ένα μαύρο αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος Βρετανός τουρίστας.

Ο 15χρονος σύμφωνα με τη θεία του εκείνο το βράδυ είχε πάρει κρυφά τα δεύτερα κλειδιά του αυτοκινήτου από τους γονείς του. Κάτι που δεν γινόταν πρώτη φορά.

Όταν πληροφορήθηκε ότι η 18χρονη αδελφή του και ο 17χρονος φίλος του στα πίσω καθίσματα σκοτώθηκαν ακαριαία … ξέσπασε σε λυγμούς.

Ο ίδιος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα στον αυχένα.

Δείτε το video απο το Supertv.