Σα. Απρ 27th, 2024

Συγκλονίζει η 32χρονη από το Άργος: «Με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει» (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στη φυλακή οδηγείται ο 34χρονος που χτύπησε την σύζυγό του στο Άργος με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της βαριές σωματικές βλάβες.

Ο δράστης από την πρώτη στιγμή αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι λατρεύει την σύζυγό του, ενώ μιλώντας δημόσια ζήτησε συγγνώμη «σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου».

Τα λεγόμενά του, ωστόσο δεν έπεισαν τον εισαγγελέα που διέταξε την προσωρινή κράτησή του για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Η 32χρονη γυναίκα, μιλώντας στην κάμερα του τοπικού μέσου argolikeseidhseis.gr το πρωί της Τρίτης έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου, περιέγραψε τα όσα βίωσε στα χέρια του 34χρονου:

«Σηκώθηκε 3 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει “Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα”.

Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου. Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δύο μαξιλαροθήκες, τη μία τη βούτηξε στη λεκάνη.

Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε… Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό… Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη… Μου έλεγε “κοίτα πώς είσαι, ποιος θα σε πάρει”».

Όπως περιέγραψε, ο σύζυγός της τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα: «Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό… Μου είπε “Θα σε σκοτώσω!”. Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω… Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. “Πλύσου γρήγορα, μην καείς. Το μυαλό σου δεν θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια”, μου είπε. Άρχισε τα ίδια μέσα στο αμάξι. “Ό,τι σου έκανα το έκανα για καλό, ένα μάθημα της έδωσα. Το έκανα από αγάπη”, έλεγε. Πριν δύο εβδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει».

Τι υποστηρίζει ο 34χρονος δράστης
«Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε, και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;», πρόσθεσε ο φερόμενος ως δράστης.

Στη συνέχεια επέρριψε τις ευθύνες για τον ξυλοδαρμό στην άτυχη γυναίκα και στις πράξεις της.

«Τσακωθήκαμε. Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε. Εγώ έφυγα τρεις εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ», επισήμανε.

O 34χρονος παραδέχεται ότι τη μετέφερε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη, αλλά όχι ότι τη χτύπησε ο ίδιος. «Στο νοσοκομείο γιατί την πήγα; Γιατί ήταν χτυπημένη», είπε ο 34χρονος.