Πε. Μαρ 28th, 2024

Συγχαρητήρια του Δημάρχου στην Διευθύντρια και τις εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Erasmus+ / Νίκαια-Γαλλία «Integrating Innovation and Creativity into Teaching” | “Εντάσσοντας την καινοτομία και τη δημιουργικότητα στη διδασκαλία»

—–

Την εβδομάδα από 16 έως 21 Ιανουαρίου 2023, το 1ο Δημοτικό σχολείο Αγίων Θεοδώρων συμμετείχε κατόπιν έγκρισης του σχεδίου δράσης του και επιτυχούς αξιολόγησής του από το ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών) στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ERASMUS+.

Το σχολείο εκπροσωπήθηκε από εξαμελή ομάδα, αποτελούμενη από τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Θεώνη Μαυροματίδου, την υποδιευθύντρια και καθηγήτρια Αγγλικών κ. Αναστασία Καρώνη, την καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας κ. Άννα Τζώρτζη, τη δασκάλα της Α’ κ. Ευγενία Μποζίκα και τις δασκάλες της Στ’ κ. Κατερίνα Καλύβα και κ. Αγγελίνα Κόκκαλη.

Οι εκπαιδευτικοί μετέβησαν στη Νίκαια της Γαλλίας, όπου και παρακολούθησαν την επιμόρφωση με τίτλο: «Integrating Innovation and Creativity into Teaching” – “Εντάσσοντας την καινοτομία και τη δημιουργικότητα στη διδασκαλία». Οι γνώσεις και η εμπειρία που αποκόμισαν είναι εξαιρετικής σημασίας όχι μόνο για τις ίδιες αλλά και για το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας που θα επωφεληθεί όλων των καινοτόμων δράσεων στη διαδικασία της διδασκαλίας.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τις εξαίρετες εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και τη διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων, Θεώνη Μαυροματίδου για το έργο τους και τη δράση τους. Η επιτυχής αξιολόγησή τους από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Erasmus+ αποδεικνύει περίτρανα την έμπρακτη αναγνώριση της αριστείας τους».

Στο σύνδεσμο που επισυνάπτεται μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από όλο αυτό το όμορφο ταξίδι.

https://drive.google.com/file/d/1AkEoU8R2RF5GQFl5sQBCGavO0abYmxhW/view?usp=sharing