Πε. Μαρ 28th, 2024

Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού SITF – Πρόσκληση προς Τουριστικούς Φορείς – Επιχειρήσεις

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην  Έκθεση SITF (SEOUL INTERNATIONAL  TRAVEL FAIR) SEOUL-2023, που θα διεξαχθεί στην Σεούλ της Νότιας Κορέας, κατά το χρονικό διάστημα  04 – 07 Μαΐου 2023, εντός του  Εθνικού περιπτέρου του Ε.Ο.Τ.

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συμμετάσχει μέσω του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού SITF (SEOUL INTERNATIONAL  TRAVEL FAIR) SEOUL-2023, που θα διεξαχθεί στη Σεούλ, της Νότιας Κορέας κατά το χρονικό διάστημα  04 – 07 Μαΐου 2023. Η προβολή του προορισμού της Πελοποννήσου με την ποικιλομορφία που τη διακρίνει και τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές της συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση του εισερχόμενου στην περιοχή τουρισμού και στην τόνωση της υπεραξίας της πελοποννησιακής οικονομίας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συμμετέχει με μονό περίπτερο (booth), εντός του Εθνικού περιπτέρου του Ε.Ο.Τ., προκειμένου να υλοποιηθούν οι ενέργειες και οι δράσεις που απαιτούνται για την προώθηση της καμπάνιας τουριστικής προβολής του προορισμού «Πελοπόννησος». Η SITF (SEOUL INTERNATIONAL  TRAVEL FAIR)Η Διεθνής Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας της Σεούλ είναι η μεγαλύτερη ολοκληρωμένη τουριστική έκθεση. Οι χώρες που συμμετέχουν προβάλλουν πτυχές του τουρισμού, των ταξιδιών και του πολιτισμού τους με ποικίλο περιεχόμενο. Είναι η μόνη διεθνής ολοκληρωμένη τουριστική έκθεση στην Κορέα που συμμετέχει άμεσα και χρηματοδοτείται από εγχώριους και ξένους αναγνωρισμένους τουριστικούς οργανισμούς.

Παρακαλούνται, οι Φορείς – Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο και επιθυμούν να συμμετάσχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail: tourismos@arcadia.grέως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023.

Δείτε την αίτηση συμμετοχής στα σχετικά έγγραφα.

Ο μέγιστος αριθμός των Επιχειρήσεων – Φορέων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι δέκα (10), με μέγιστο όγκο υλικού (μόνον έντυπο υλικό προβολής) ανά φορέα 1 κουτί διαστάσεων 26 χ 30 χ 21 (κούτα φωτοτυπικού χαρτιού Α4) και βάρους 56 kg.

Η επιλογή των Φορέων – Επιχειρήσεων θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και σύμφωνα με την ανάγκη εκπροσώπησης κατά το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.