Σα. Απρ 20th, 2024

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη για το… «χρίσμα»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα συναντηθεί την ερχόμενη Τρίτη 14 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι.

15η Οκτωβρίου του 2018 ήτανε όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει τον Παναγιώτη Νίκα για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Έτσι την Τρίτη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι επειδή ο Παναγιώτης Νίκας δέχεται πιέσεις από κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο για να ανακοινώσει αν θα είναι ή όχι υποψήφιος περιφερειάρχης για τις εκλογές του 2023. Για αυτό δεν έχει ανακοινώσει μέχρι αυτή τη στιγμή επισήμως ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης. Πρώτα πρέπει να είναι σίγουρος ότι ο πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία θα τον στηρίξουν. Για αυτό πάει να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό για να πάρει και επίσημα το «χρίσμα» της Νέας Δημοκρατίας.

Τον τελευταίο καιρό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ακούγονται πολλά ονόματα ότι μπορεί να είναι υποψήφιοι για την θέση του περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο από τη μεριά της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Παναγιώτης Νίκας με πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις, ούτε με αυτοδιοικητικούς, αυτό σημαίνει ότι μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό μπορεί το κλίμα να αλλάξει.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.