Σα. Απρ 27th, 2024

Συνέντευξη τύπου για την Παρουσίαση του Πολιτιστικού Προγράμματος Δ. Κορινθίων (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συνέντευξη τύπου για την Παρουσίαση του Πολιτιστικού Προγράμματος Δήμου Κορινθίων παραχώρησαν την Παρασκευή το Μεσημέρι ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος
ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Ζαχαριάς, ο Σκηνοθέτης κ. Μανούσος Μανουσάκης και η Πρόεδρος του Κορινθιακού Θεάτρου ¨ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΩΤΑΣ¨ κ. Ιωάννα Κατσαρού.

Για μια ακόμα χρονιά, το Φεστιβάλ που έγινε 𝚯𝚬𝚺𝚳𝚶𝚺 , το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου ❞𝚩𝚨𝚺𝚰𝚲𝚮𝚺 𝚸𝛀𝚻𝚨𝚺❞ , έρχεται να “ντύσει” τις καλοκαιρινές μας νύχτες με τέχνη!

𝚪𝚰𝚨 𝟏𝟎 𝚮𝚳𝚬𝚸𝚬𝚺 , στο ειδυλλιακό ανοιχτό θέατρο «Ειρήνη Παπά» στο Χιλιομόδι, θεατρικές ομάδες από όλη τη χώρα θα παρουσιάσουν παραστάσεις υψηλού επιπέδου, παραστάσεις που αποπνέουν το μεράκι των ερασιτεχνών ηθοποιών και βέβαια, την σπουδή τους η τέχνη να παραμένει ζωντανή και να διαχέεται στο ευρύ κοινό.

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 15 Ιουλίου με το Κορινθιακό θέατρο «Βασίλης Ρώτας» να αποδίδει την 𝚮𝚲𝚬𝚱𝚻𝚸𝚨 𝛕𝛐𝛖 𝚬𝚼𝚸𝚰𝚷𝚰𝚫𝚮 και ολοκληρώνονται στις 25 Ιουλίου επίσης με το «Βασίλης Ρώτας» στο «Τριαντάφυλλο στο στήθος» Του Τένεσι Ουίλιαμς.

Το Φεστιβάλ έχει την πλήρη στήριξη του δήμου Κορινθίων.