Τε. Απρ 24th, 2024

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική υπηρεσία Κορίνθου – Έβγαιναν καπνοί από διαμέρισμα (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική υπηρεσία Κορίνθου, όταν ενημερώθηκε ότι σε ένα σπίτι στην οδό δαμασκηνού 11 στην Κόρινθο οι ένοικοι έβλεπαν καπνούς.

Στο σημείο έφτασε ένα όχημα με τρεις άντρες, οι οποίοι ανέβηκαν στον πρώτο όροφο. Είδαν τους καπνούς να βγαίνουν κάτω από την πόρτα, χτυπούσαν, ωστόσο κανένας δεν άκουγε, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να κάνει χρήση εργαλείων για να ανοίξουν την πόρτα.

Στο εσωτερικό του σπιτιού, βρισκόταν η ένοικος του διαμερίσματος, η οποία κοιμόταν, στο άκουσμα όμως τους χτυπήματος της πόρτας, τρόμαξε πώς επρόκειτο για ληστεία και λιποθυμισε.

Ενημέρωσαν, αμέσως το ΕΚΑΒ όπου έφτασε ασθενοφόρο με τρία άτομα και έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα. Μέσα σε λίγα λεπτά, επανήλθε πλήρως.

Οι καπνοί έβγαιναν από την κουζίνα που είχε αφήσει από λάθος, ανοιχτή, και πάνω σε αυτό ήταν ένα πλαστικό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να λιώσει και να γεμίσει το σπίτι με καπνούς. H γυναίκα είναι καλά στην υγεία της, γι’ αυτό και δεν χρειάστηκε η μεταφορά της στο νοσοκομείο, αλλά παρέμεινε στο διαμέρισμα της.

Περιπολικά του Αστυνομικού τμήματος Κορίνθου και μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έκλεισαν το δρόμο μπροστά από την πολυκατοικία στην Δαμασκηνού για να διευκολύνουν τα πυροσβεστικά οχήματα και το ασθενοφόρο.

Τέλος όλα καλά για τη γυναίκα.