Σα. Απρ 27th, 2024

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ – Βρέθηκαν δεκάδες μολότοφ σε…ΚΑΠΗ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Βρέθηκαν δεκάδες μολότοφ σε … ΚΑΠΗ

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στον Ασπρόπυργο, όπου εντοπίστηκαν δύο τελάρα γεμάτα από βόμβες μολότοφ.

Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου στις 10:00 το πρωί υπάλληλοι του ΚΑΠΗ ειδοποίησαν την Άμεση Δράση αναφέροντας ότι έχουν βρει πολλές βόμβες μολότοφ έξω από το κτίριο της οδού Γενοκτονίας (όπως αποκαλύπτουν οι σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το ieidiseis).

Στο σημείο έφτασαν ομάδες της ΟΠΚΕ και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που απέκλεισαν το χώρο. Ση συνέχεια παρελήφθησαν τα δύο τελάρα για να μεταφερθούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Όπως διαπιστώθηκε, οι μολότοφ ήταν έτοιμες προς χρήση. Κάποιες μάλιστα ήταν «δεμένες» με γκαζάκια και κροτίδες, με αποτέλεσμα να είναι πιο ενισχυμένες και επικίνδυνες.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ενώ θα γίνουν εργαστηριακές εξετάσεις για την ταυτοποίηση γενετικού υλικού ή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ένα σενάριο της ΕΛ.ΑΣ. είναι οι μολότοφ που βρέθηκαν στο ΚΑΠΗ να σχετίζονται με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν δύο ημέρες στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, όπου μεταξύ άλλων ομάδα ατόμων έκαψε λεωφορείο και επιτέθηκε με μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις. Μία δεύτερη εκδοχή είναι κάποιοι να προετοίμαζαν νέο γύρω επεισοδίων στην περιοχή.

1

Πηγή:  ieidiseis.gr