Πε. Απρ 25th, 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΛΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Χθες, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνάντηση μεταξύ του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου Σκούμα, και του Βουλευτή Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνου Κόλλια.


Κύρια θέματα της συζήτησής τους ήταν τα ζητήματα ασφαλείας που αφορούν τον νομό Κορινθίας, καθώς και οι προοπτικές ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης σε όλο το νομό.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κόλλιας εστίασε κυρίως στην ανάγκη ενίσχυσης των αστυνομικών τμημάτων, μέσω της διάθεσης επιπλέον προσωπικού και της επάρκειας του απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Πρόκειται για δύο εξαιρετικά σημαντικούς παράγοντες, όπως τόνισε, οι οποίοι θα ενισχύσουν ιδιαίτερα το υπέρτατο αίσθημα ασφαλείας των πολιτών, αλλά ταυτόχρονα και των επισκεπτών της Κορινθίας. Η χθεσινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων του κ. Κόλλια, το τελευταίο διάστημα, και συνεργασίας του με τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, στο πλαίσιο της ανάληψης πρωτοβουλιών για τη διασφάλιση της μέγιστης δυνατής ευρυθμίας, ευνομίας και ευταξίας σε ολόκληρο το νομό.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Κόλλιας δήλωσε: 

 
«Σε συνέχεια της συνεργασίας μου με τον Διευθυντή Αστυνομίας Κορινθίας, κ. Χαράλαμπο Τετράδη, τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας και των Συνοριακών Φυλάκων Κορίνθου, συναντήθηκα με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας-Αντιστράτηγο, κ. Κωνσταντίνο Σκούμα.

Με τον κ. Αρχηγό είχαμε εκτενή συζήτηση για την τρέχουσα κατάσταση και τα προβλήματα της Αστυνομίας στην Κορινθία. Επίσης, αναλύσαμε τις προοπτικές ενίσχυσης της δύναμης του Νομού μας. Αποκόμισα την βεβαιότητα ότι ο Αρχηγός είναι ένας ενεργός επιχειρησιακός Αξιωματικός και ότι θα επιληφθεί όλων των σχετικών αιτημάτων προς όφελος της λειτουργίας των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Κορινθιας και της ελληνικής κοινωνίας ευρύτερα.

Στην συνέχεια είχα μια πολύ χρήσιμη συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, κ. Γρηγόρη Γερακαράκο, για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.