Πα. Απρ 19th, 2024

Συνεδριάζει εκτάκτως την Παρασκευή το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου-Περαχώρας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πρόσκληση σε Έκτακτη, δια περιφοράς Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ».
Παρακαλούμε όπως συμμετέχετε σε έκτακτη συνεδρίαση, δια περιφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/2022 (Α’ 136), λόγω μη ύπαρξης έτερου χρονικού διαστήματος για τη πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και της λήξης της
θερινής περιόδου για τη χορήγηση των απαιτούμενων αδειών, την 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 11:00π.μ. (χρόνος έναρξης) και ώρα 11:30π.μ. (χρόνος λήξης), για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης περί συνδιοργάνωσης ή μη του 1ου Φεστιβάλ Συνεδρίου Γαστρονομίας Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, κατόπιν αιτήματος του LOUTRAKI TOURIST
    ORGANIZATION
  2. Εξέταση αιτήματος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 1965” για τη διενέργεια πολιτιστικής εκδήλωσης υπό την αιγίδα του Φορέα μας στο Παραλιακό Πάρκο Ειρήνης και τη παραχώρηση χώρου επί αυτού.
  3. Εξέταση αιτήματος του ΑΜΑΣΛΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ για τη παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και τη παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρωντραπεζοκαθισμάτων, για το έτος 2022..
  4. Εξέταση αιτήματος της ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ για τη παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και τη παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρωντραπεζοκαθισμάτων, για το έτος 2022.
  5. Εξέταση αιτήματος της “BOUTIQUE SOUVLAKI” για τη παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, και τη παραχώρηση χώρου επί αιγιαλού για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρωντραπεζοκαθισμάτων, για το έτος 2022.
    Επί των ανωτέρω θεμάτων, οι προτάσεις του Προέδρου, επί των οποίων καλείστε να ψηφίσετε, είναι:
    Για το 1ο θέμα: Να εγκριθεί από το Φορέα μας η συνδιοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ-Συνεδρίου Γαστρονομίας Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.
    Για το 2 θέμα: Να τεθεί υπό την αιγίδα μας η πολιτιστική εκδήλωση και να εγκριθεί η παραχώρηση χώρου.
    Για το 3ο θέμα: Να εγκριθεί η παραχώρηση των αιτούμενων χώρων.
    Για το 4ο θέμα: Να εγκριθεί η παραχώρηση των αιτούμενων χώρων.
    Για το 5ο θέμα: Να εγκριθεί η παραχώρηση των αιτούμενων χώρων.
    Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε, κατά το τεθέν χρονικό διάστημα, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή στο e-mail:dlimenikotlp@gmail.com) για τη συμμετοχή σας στην παρούσα συνεδρίαση καθώς και για την ψήφο σας επί των θεμάτων αυτής.