Πα. Μαρ 29th, 2024

Συνελήφθησαν δύο άτομα με ναρκωτικά στην Κόρινθο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συνελήφθησαν στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 27 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο 20χρονος διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, κυρίως κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου.

Προχθές (13.1.2022) το βράδυ, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς, τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση η οικία του 20χρονου, όπου μετέβη ο 27χρονος και αγόρασε μικροποσότητα κάνναβης έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε η ανωτέρω μικροποσότητα κάνναβης, ενώ στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Τέλος, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 20χρονου, επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -166- γραμμαρίων,
  • ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα), συνολικού βάρους -17,7- γραμμαρίων και
  • ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.