Πε. Μαρ 28th, 2024

Συνελήφθη 48χρονος για ναρκωτικά στο Κρανίδι Αργολίδας (φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες κάνναβης και -6- δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (28.8.2021) το πρωί, στο Κρανίδι Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (28.8.2021) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 48χρονου, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -8- ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -330,8- γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης, συνολικού βάρους -16- γραμμαρίων, -3- ζυγαριές ακριβείας, τρίφτης κάνναβης καθώς και το χρηματικό ποσό των -230- ευρώ, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε σε αύλειο χώρο πλησίον της αποθήκης του, βρέθηκε να καλλιεργεί -6- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,9- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.