Τρ. Μαρ 19th, 2024

Συνεχίζονται καθημερινά οι εργασίες καθαρισμού από τα συνεργεία του Δήμου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης της Εθνικής οδού Ισθμού – Λουτρακίου, από το Κέντρο Αιμοκάθαρσης έως τον Ισθμό, προκειμένου να καταστεί η όλη διαδρομή ασφαλέστερη και ομορφότερη.

Παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Αθανάσιου Μουζάκη,  λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας και με τη συνεργασία του Α.Τ. Λουτρακίου – αφού εξασφαλίσαμε τις απαραίτητες άδειες-, τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ξεκίνησαν σήμερα εργασίες καθαρισμού, συλλογής απορριμμάτων και απομάκρυνησης αδρανών υλικών, στο ρεύμα προς Ισθμό. Τις επόμενες ημέρες, οι εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης θα συνεχιστούν στην αντίθετη πλευρά και στο κεντρικό διάζωμα της οδού, τόσο για λόγους οδικής ασφάλειας όσο και για αισθητικούς λόγους.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: «Με πρόγραμμα και σταθερούς ρυθμούς, πραγματοποιούμε εργασίες καθαρισμού, βελτιώνοντας με αυτόν το τρόπο την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύοντας την οδική μας ασφάλεια. Τα συνεργεία Καθαριότητας και Πρασίνου, σε συντονισμό με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μουζάκη προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς σε εκτεταμένες παρεμβάσεις σε όλο τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, για τη διαρκή καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας και την εικόνα του Δήμου μας».