Πα. Απρ 19th, 2024

Σύσκεψη για θέματα τουρισμού υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Θέματα που αφορούν στον τουρισμό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτέλεσαν το αντικείμενο τηλεδιάσκεψης που συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Στην σύσκεψη, με τη συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αννας Καλογεροπούλου και υπηρεσιακών στελεχών και παραγόντων της Περιφέρειας, συζητήθηκαν λειτουργικά ζητήματα και ζητήματα στελέχωσης των τουριστικών περιπτέρων σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, εν όψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, όπως επίσης και η παραγωγή διαφημιστικού υλικού θεματικών μορφών τουρισμού.

Επιπλέον, έγινε αναφορά στις προετοιμασίες για το 3ο συνέδριο Οινοτουρισμού που -σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ- διοργανώνει το τριήμερο 1η με 3 Απριλίου η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στις περιοχές της Μαντινείας και της Νεμέας.

Στην ίδια σύσκεψη επισημάνθηκε από τον Π. Νίκα ακόμα ότι όσον αφορά στη συμμετοχή της Περιφέρειας σε εκθέσεις αγροδιατροφής, οι αντιπροσωπείες της θα αποτελούνται στο εξής από εξειδικευμένα υπηρεσιακά στελέχη (γεωπόνους κ.α.) ενώ θα περιοριστεί κατά μεγάλο ποσοστό η μετάβαση πολιτικών στελεχών.