Κυ. Απρ 28th, 2024

Τίτλοι τέλους για το Ziria Festival

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δεν θα πραγματοποιηθει ούτε φέτος το Ziria Festival, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

Αγαπημένοι μας φίλοι,Το Ziria Festival δε θα πραγματοποιηθεί φέτος.

Δώσαμε μεγάλη προσπάθεια αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις που απαιτεί αυτή η διοργάνωση και δεν θα κάνουμε κάτι κατώτερο των οραμάτων μας, των προσδοκιών των Zirius και της καρδιάς μας. Όσο όμως και να στενοχωρηθήκαμε και όσο και να στενοχωρήσαμε και εσάς που δε θα σμίξουμε και φέτος, μην απογοητεύεστε.

Το Ziria Festival είναι ιδέα. Και σαν τέτοια δε θα πεθάνει ποτέ.Αναπόφευκτα πρέπει να κλείσει αυτός ο μεγάλος κύκλος που άνοιξε το 2009 για να ανοίξει ένας νέος, ελπίζουμε ακόμη πιο θαυμάσιος! Με παλιούς και νέους συνοδοιπόρους και νέα παιδιά με ενθουσιασμό που πλαισιώνουν την ομάδα μας και σηκώνουν πάλι την ελπίδα ψηλά. Δεν προλάβαμε φέτος να φτάσουμε στο νήμα αλλά δυναμώνουμε και θα είμαστε και πάλι όσο δυνατοί πρέπει. Σύντομα.

Αγάπη σε όλους.Και τα πρώτα δείγματα θα είναι τόσο σύντομα όσο απέχει η 26η Αυγούστου!

Δε θα ανέβουμε στο βουνό για να κάνουμε “κάτι σαν Ziria Festival”, αλλά θα διοργανώσουμε μια ξεχωριστή μέρα, που σίγουρα θα αξίζει να ζήσουμε. Έχουμε λοιπόν προσκλητήριο των Zirius για τις 26 Αυγούστου σε μια …παραλιακή, αυτή τη φορά, εκδήλωση, στο Ξυλόκαστρο!

Θα είναι ένα φεστιβαλικό μουσικό event με προδιαγραφές Ziria Festival, τo μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ στο Ξυλόκαστρο και έχει πολλούς λόγους που διοργανώνεται!Λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.

ΥΓ: Ένα τεράστιο ευχαριστούμε σε όλους τους μουσικούς και τους καλλιτέχνες που επικοινώνησαν και επικοινωνούν μαζί μας. Διαβάσαμε και ενδιαφερθήκαμε για όλα τα μηνύματα, ακούσαμε κάθε νότα που μας έστειλαν. Ας μας συγχωρέσουν που για πρώτη φορά φέτος δεν απαντήσαμε στα μηνύματά τους.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστούμε στους πάρα πολλούς Zirius που με όλους τους τρόπους έστειλαν και στέλνουν μηνύματα ενθουσιώδη μα και αγωνίας και συμπαράστασης.

Είστε η καρδιά του Ziria Festival, δεν είχαμε και δεν έχουμε λόγια.