Τρ. Απρ 30th, 2024

Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σικυωνίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

Παρακαλείστε όπως προσέλθετε σε  Τ α κ τ ι κ ή  (δια ζώσης) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων, που θα διεξαχθεί  στην αίθουσα  Δημοτικού Συμβουλίου του  Δημοτικού  Καταστήματος  (Γ. Γεννηματά 2 στο Κιάτο)  την  18η  Δεκεμβρίου 2023 ημέρα Δευτέρα  και ώρα  19:30μ.μ. σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις  του Ν.3852/10 όπως αυτές τροποποιήθηκαν με τον Ν. 4555/2018 .

 Η εν λόγω Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί,  με φυσική παρουσία στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για την  λήψη  αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα: 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ 

α/αΘ Ε Μ Α ΤΑ   Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ    Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ
Σύμφωνη Γνώμη Συμπερίληψης της Πράξης «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ Δ.Κ. ΚΙΑΤΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΜΕΖΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΙΛΛΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕΤΩΝ ΑΥΤΗΣ – 3ος ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ», στην υπό κατάρτιση Στρατηγική στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Σικυωνίων και Νεμέας. 
Έγκριση  του Πρακτικού γνωμοδότησης Επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής συμβάσεων Προμηθειών περί, «Παράτασης σύμβασης προμήθειας πετρελαίου Θέρμανσης» .
Έγκριση  του Πρακτικού γνωμοδότησης Επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής συμβάσεων Προμηθειών περί, «Παράτασης σύμβασης προμήθειας καυσίμων του Δήμου Σικυωνίων» .
Έγκριση της αριθ. 19/2023 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Η ΜΗΚΩΝΗ»  με θέμα: «Περί τροποποίησης  Κανονισμού Λειτουργίας Κ.Δ.Α.Π. (αριθ. 68/2018 ».  
Επί του από 1-12-2023 εγγράφου της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Σικυωνίων με θέμα: «Διαγραφή Οφειλών από Καταλόγους Διαφόρων  Τελών  Δ.Ε. Σικυωνίων». 
Επί του από 1-12-2023 εγγράφου της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Σικυωνίων με θέμα: «Διαγραφή Οφειλών από Καταλόγους Διαφόρων  Τελών  Δ.Ε. Στυφαλίας & Δ.Ε. Φενεού ».
Επί του από 13-12-2023 εγγράφου της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Σικυωνίων με θέμα: «Διαγραφή προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής».
Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση πεζοδρομίων της  Δ.Κ. Κιάτου, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου και των καθέτων αυτής, από την Πετμεζά έως την Αγ. Δημητρίου και της οδού Φιλύρα  και των καθέτων αυτής», 3ος Ειδικός Προϋπολογισμός.
Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση Διατηρητέων Κτιρίων Συγκροτήματος Αποθηκών Α.Σ.Ο και αλλαγή χρήσης (Β΄ Ειδικός Προϋπολογισμός).
Έγκριση του 1ου Α.Π. Ε.   του έργου με τίτλο: « Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης Κοινότητας Σουλίου».  
Έγκριση του 1ου Α.Π. Ε.   του έργου με τίτλο: « Επισκευή Σχολείου Κοινότητας Μεσινού».  
Επί αιτήματος του Συλλόγου  Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Πασίου  περί, «Παραχώρησης χρήσης της πλατείας της Κοινότητας Πασίου για την πραγματοποίηση  εκδηλώσεων». 
Επί αιτήματος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γκούρας περί, «Παραχώρησης χρήσης της πλατείας της Κοινότητας Γκούρας για την πραγματοποίηση εκδήλωσης».  
Επί αιτήματος του Συλλόγου  Φίλων Διμηνιού  περί, «Παραχώρησης χρήσης της πλατείας της Κοινότητας Διμηνιού για την πραγματοποίηση  εκδήλωσης». 
Επί αιτήματος του Συλλόγου  Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου περί, «Παραχώρησης χρήσης της αίθουσας εκδηλώσεων του εν λόγω Σχολείου για την πραγματοποίηση χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης».  
Επί αιτήματος του Συλλόγου  Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Κιάτου περί, «Παραχώρησης χρήσης της αίθουσας αμφιθεάτρου του εν λόγω Σχολείου για την πραγματοποίηση Συναυλίας».  
Επί αιτήματος του 15μελούς Συμβουλίου Γυμνασίου – Λυκειακών Τάξεων Γκούρας περί, «Παραχώρησης χρήσης των αιθουσών του Δημοτικού Σχολείου Μοσιάς για την πραγματοποίηση εκδήλωσης».  
Επί αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μοσιάς περί, «Παραχώρησης χρήσης  του Δημοτικού Σχολείου Μοσιάς για την πραγματοποίηση Πολιτιστικής εκδήλωσης».  
Επί αιτήματος του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγ. Παρασκευής περί, «Παραχώρησης δυο (2) αιθουσών του Γυμνασίου Γκούρας για την πραγματοποίηση χειμερινής εκδρομής».     
Επί αιτήματος του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων  Σικυώνας  περί, «Παραχώρησης χρήσης αιθουσών – χώρων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου  για Φιλοξενία του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κοιλάδας Αργολίδας».     
Επί αιτήματος της Κοινότητας Ανιχνευτών Προσκόπων Χαλκίδας  περί, «Παραχώρησης χρήσης του  Δημοτικού Σχολείου Κοινότητας Γκούρας για την πραγματοποίηση χειμερινής εκδρομής».