Δε. Ιούν 24th, 2024

Τεράστια επιτυχία του Αθλητικού Συλλόγου Shotokan Karate Ξυλοκάστρου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2024

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια γνωστοποιούμε την τεράστια επιτυχία δύο αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου Shotokan Karate Ξυλοκάστρου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2024 που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη το τριήμερο 29 Μαΐου με 2 Ιουνίου.

Παίζοντας από πέντε αγώνες, οι αθλητές κατάφεραν να καταλάβουν την Τρίτη θέση στις κατηγορίες τους κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Πρόκειται για τους : 

Κασκούτα Κωνσταντίνο στην κατηγορία  12 Yrs kumite male -47 kg 

Μαρκοπούλου Μυρσίνη στην  κατηγορία 10 Yrs kumite female -34 kg 

οι οποίοι σήκωσαν ψηλά τη γαλανόλευκη σημαία σε ένα τόσο δύσκολο και  απαιτητικό  πρωτάθλημα εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα αλλά και τον Δήμο μας. Χαρακτηριστικό της δυσκολίας είναι το γεγονός ότι συμμετείχαν 12 χώρες με περίπου 1700 αθλητές όλοι πρωταθλητές στης χώρες τους. 

Η ομάδα αυτή των αθλητών μέσα από τα έως τώρα επιτεύγματά της, το νεαρό της ηλικίας του αλλά και του βαθμού της τεχνογνωσίας που κατέχει αφήνει τις καλύτερες προσδοκίες για ίδιες και μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. 

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, τους συγχαίρουμε για τα έως τώρα κατορθώματά τους και τους ευχαριστούμε για το αίσθημα υπερηφάνειας που μας γεμίζουν.

www.xylokastronews.gr