Πε. Μάι 2nd, 2024

Την καθαρή νίκη Σταματόπουλου υπέγραψαν τα χωριά του Δήμου Σικυωνίων (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο δήμαρχος Σικυωνίων τυγχάνει ενθουσιώδους υποδοχής και θερμών εναγκαλισμών στις περιοδείες του

Τα χωριά του ορεινού και ημιορεινού δήμου Σικυωνίων, τα χωριά της Στυμφαλίας και του Φενεού, μίλησαν. Μίλησαν με την μαζική παρουσία των κατοίκων με τους θερμούς εναγκαλισμούς στον δήμαρχο της καρδιάς τους, στον δικό τους Σπύρο. 

Χαμόγελα, αγκαλιές, ενθουσιασμός και διάχυτη αισιοδοξία ήταν όσα αποκόμισε ο δήμαρχος Σικυωνίων και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του, κατά την περιοδεία των προηγουμένων ημερών στα χωριά της Στυμφαλίας, του Φενεού και ευρύτερα της ορεινής και ημιορεινής ζώνης του δήμου. 

Οι κάτοικοι τον περίμεναν σε δρόμους, πλατείες και καφενεία, για να τον πάρουν αγκαλιά, να του χαρίσουν ένα λουλούδι, να του ευχηθούν και να τον διαβεβαιώσουν ότι είναι μαζί του, ότι τον στηρίζουν με τον ίδιο ενθουσιασμό και παλμό όπως πάντα. 

Συγκινητική η αναφορά του Σπύρου Σταματόπουλου για την γενέτειρά του, τον Φενεό: «Στα χωριά του Φενεού, στα χώματα που μ’ ανάθρεψαν και με έμαθαν να βαδίζω πάντα προς τις κορφές!», έγραψε αποτυπώνοντας την έντονη συναισθηματική του φόρτιση, όταν στην γενέθλια γη του γίνεται αποδέκτης θερμών εκδηλώσεων και χαίρει μεγάλης αποδοχής από τον κόσμο. 

Κατεβαίνοντας, προς τις πιο πεδινές κοινότητες ο Σπύρος Σταματόπουλος και όλοι οι υποψήφιοι και υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι, έρχονται με τις μπαταρίες τους γεμάτες με θετική ενέργεια και την εμπιστοσύνη του κόσμου φυλαγμένη σαν φυλαχτό στο στήθος. Μπαίνοντας, στην τελική ευθεία, στην τελική εβδομάδα πριν την κάλπη, στα χείλη και στις καρδιές όλων η απόφαση γίνεται ποτάμι: Πάμε Μπροστά με Σιγουριά!

Συνεχίζουμε ανοδικά και πάμε μπροστά με πίστη στο όραμά μας που αντλεί δυνάμεις από το έργο μας! Πού μας οδηγεί στο αύριο με σιγουριά, σταθερότητα και επιμονή στους στόχους μας! Με πολλή δουλειά, με πολύ μεράκι, με μία και μόνη φιλοδοξία: Να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο, τις ζωές μας ομορφότερες, να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά με σιγουριά! Χωρίς πειραματισμούς και αίολες  υποσχέσεις!

Την Κυριακή 8 Οκτώβρη, ψηφίζουμε για να συνεχίσουν να ανθίζουν τα όνειρά μας! Ψηφίζουμε για να είμαστε όλοι νικητές!