Τε. Μάι 8th, 2024

Την Κυριακή o 7ος Ημιμαραθώνιος «Stymphalia Lake Run 2024»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο Δήμος Σικυωνίων, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και Αθλητικός Σύλλογος Σίσυφος, σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, διοργανώνουν  το 7ο Ημιμαραθώνιο με την ονομασία «Stymphalia Lake Run 2024», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στη Λίμνη Στυμφαλία.

Ο αγώνας έχει ως αφετηρία το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές (5χλμ, 10χλμ και Ημιμαραθώνιο) που θα πραγματοποιηθούν περιφερειακά της Λίμνης Στυμφαλίας (ώρα έναρξης εκκινήσεων 09:00).

Φέτος για πρώτη φορά, μπορούν να λάβουν μέρος και έφηβοι ηλικίας 15-17 ετών, στη διαδρομή 5χλμ. με τίτλο «ΑΘΗΝΑ», που η εκκίνησή της θα γίνει ταυτόχρονα με την αντίστοιχη διαδρομή των ενηλίκων.

Οι μικροί φίλοι του αθλητισμού, ηλικίας 5 έως 12 ετών, έχουν τη δυνατότητα, να λάβουν μέρος στη μη αγωνιστική διαδρομή «ΙΟΛΑΟΣ», συνολικής απόστασης 1χλμ. Απαραίτητη για τη συμμετοχή είναι η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων, έως και τις 26 Μαΐου 2024 (το έντυπο θα είναι διαθέσιμο στη Γραμματεία του αγώνα, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και ηλεκτρονικά στο www.stymphalialakerun.gr).