Τρ. Μάι 21st, 2024

Τιμολέων Πιέτρης: Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την επανεκλογή μου στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων για τα επόμενα πέντε χρόνια !

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την επανεκλογή μου στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων για τα επόμενα πέντε χρόνια !

Ανάμενα σε 900 υποψήφιους συμβούλους και με συμμετοχή 5 συνδυασμών στον Δήμο Κορινθίων είναι τιμή μου να είμαι στην πρώτη δεκάδα της προτίμησης των δημοτών μας στην Κόρινθο, με 915 σταυρούς !

Το 2015 ήταν όταν ορκίστηκα δημοτικός σύμβουλος πρώτη φορά σε ηλικία 22 ετών !Το 2019 ξανά επίσης , κατεβάζοντας την δική μου παράταξη τότε !Και τώρα πάλι το 2023 , συμμετέχοντας στην παράταξη του δημάρχου !

Είναι μεγάλη τιμή για έναν άνθρωπο στην ηλικία που είμαι εγώ σήμερα στα 30 , οι δημότες να σε τιμούν με την ψήφο τους σε κάθε εκλογική αναμέτρηση που συμμετέχεις !Πρώτα ο θεός σε πέντε χρόνια από τώρα , θα είμαι 35 χρονών και με παρουσία 13 ετών στο Δημοτικό Συμβούλιο , με θέσεις ευθύνης αλλά και αντιπολίτευσης !

Σε αυτές τις εκλογές όμως ένιωσα για πρώτη φορά τόσο έντονα την αγάπη του κόσμου !Οι δημότες με ψήφισαν και με τοποθέτησαν στο ανώτατο συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων ξανά , και με αντάμειψαν για το έργο μου ως αντιδήμαρχο και τον χαρακτήρα μου για όλα αυτά τα χρόνια !

Κατήλθα στις εκλογές και είμαι περήφανος για την επιλογή μου με τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο , με έναν άνθρωπο που συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως αντιδήμαρχος Τουρισμού !Είχαμε μια συνεργασία με αποτέλεσμα και δεν υπήρχε περίπτωση να μην το τιμήσω αυτό ! Αγωνίστηκα πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια κάθε μέρα από το πόστο που είχα και θα έχω μέχρι το κλείσιμο του έτους αυτού ! και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό αλλά και καθαρό αγώνα και σε αυτές τις εκλογές όπως όλη η παράταξη μας ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ τους οποίους και συγχαίρω και τους 300 για την συμμετοχή και τον χαρακτήρα τους !

Ο Δήμος μας αλλάζει διοίκηση από 1/1/24 !Νέος δήμαρχος ο Νίκος Σταυρέλης και δημοτική αρχή η Πνοή δημιουργίας ! Να ευχηθώ ειλικρινά καλή επιτυχία στο έργο του , διότι η Κόρινθος και ο Δήμος Κορινθίων πρέπει να πάει ακόμα πιο ψηλά ! Πρέπει να συνεχίσει σημαντικά έργα που ξεκίνησαν από εμάς αλλά και να ξεκινήσει και πολλά αλλά !

Ο κόσμος με ψήφισε και εκλέχθηκα για να συνεχίσω να κάνω έργο και αυτό θα κάνω.

Θα δουλεύω με προτάσεις , με παρεμβάσεις και θα είμαι δίπλα και θα στηρίζω κάθε έργο που θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής των δημοτών μας ! Όχι με λόγια , αλλά με πράξεις , όπως σας έχω αποδείξει στην πορεία μου μέχρι και σήμερα..

Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ! Οι εκλογές τελείωσαν.Η τοξικότητα και οι ακραίες συμπεριφορές και αντιλήψεις είναι μακριά από εμένα και κατακριτέες από όπου και αν προέρχονται.

Θα έχουμε όλοι όφελος ο Δήμος μας να έχει λαμπρή συνέχεια και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε όλοι μαζί …

Σας ευχαριστώ και πάλι …

Συνεχίζουμε…