Πα. Απρ 19th, 2024

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΠΙEΤΡΗΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τιμολέων Πιέτρης: Στο κέντρο της πόλης μας στην Κόρινθο εκανα το τραπέζι όπως ένιωθα ότι όφειλα σε παλιούς μου και νέους συνεργάτες στον Δήμο, που με όλους είμαι πάνω απο όλα φίλος !

Τους κάλεσα για να παρουσιάσω το έργο της Δημοτικής μας Αρχής στον τομέα του Τουρισμού που είμαι και αρμόδιος Αντιδήμαρχος εδώ και 3,5 χρόνια !

Χαίρομαι αρχικά για την παρουσία ανθρώπων που είμασταν μαζί απο τις πρώτες εκλογές του 2014 ,όπου ήταν και η πρώτη φορά που εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος σε ηλικία 22 ετών αλλά και απο τις εκλογές του 2019 ,που δώσαμε μια πολυ σκληρή μάχη αλλά τα καταφέραμε με αξιοπρέπεια και απο τότε ανέλαβα Αντιδήμαρχος .

και όπως οι ίδιοι μου λένε είναι περήφανοι για την επιλογή τους και συνεχίζουν να είναι στο πλευρό μου και αυτό για εμένα είναι το σπουδαιότερο μου μετάλλιο , όπως πολύ σωστά μου είπε ο φίλος μου και Υπουργός Χρίστος Δήμας που με τίμησε με την παρουσία του χθες !

Χαίρομαι όμως παρά πολύ και για τους ανθρώπους που γνώρισα και συνεργάστηκα τα τελευταία χρόνια που είμαι Αντιδήμαρχος που μαζί εργαστήκαμε για να καταφέρουμε αυτό το έργο που έχετε δει !

Είναι η υπηρεσία μου στον Δήμο , είναι επιχειρηματίες της περιοχής μας , ο καθένας αναλαμβάνοντας κατόπιν συνεννόησης με εμένα απο ενα αντικείμενο και στο τέλος φτάσαμε να παρουσιάσουμε σε όλους εσάς το έργο που έχει γίνει και που θεωρώ ότι δεν συγκρίνεται με τα προηγούμενα χρόνια !

Επιτέλους ο Δήμος Κορινθίων έβαλε τις βάσεις , γερές βάσεις στον τομέα του Τουρισμού στα πιο δύσκολα χρόνια των τελευταίων ετών για την ανθρωπότητα !

Αξίζει να συνεχίσουμε αυτό έργο με την ίδια αγάπη και πάθος για τον τόπο μας..

Και θα κλείσω με κάτι που είπε ένας απο τους προσκεκλημένους μου ..

πρώτη φορά με καλούν για να μας παρουσιάσει το τι έχει κάνει κάποιος για όσα χρόνια έχει μια θέση ευθύνης , μέχρι τώρα με καλούν για να μας πουν τι ΘΑ κάνουν και μετά χάνονται..

Αναλογιστείτε ο καθένας την δύναμη που έχει και σκεφτείτε πως μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο για το τόπο μας !

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου έναν έναν απο τα βάθη της καρδιάς μου αλλά και κάθε δημότη του τόπου μας για την συμπαράσταση του και στήριξη του στο πρόσωπο μου !

Συνεχίζουμε…