Πε. Μαρ 28th, 2024

Το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου εντάχθηκε στην υπηρεσία «Ηλεκτρονικών Ραντεβού – eRDV»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού του και της αξιοποίησης της τεχνολογίας, είναι το πρώτο Νοσοκομείο της χώρας, το οποίο εντάχθηκε στην υπηρεσία «Ηλεκτρονικών Ραντεβού – eRDV» της ΗΔΙΚΑ Α.Ε σε πλήρη διασύνδεση με το Πληροφοριακό του Σύστημα, δίνοντας στους πολίτες τη δυνατότητα να κλείνουν εντελώς δωρεάν ηλεκτρονικά ραντεβού, στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Η καταχώριση των ραντεβού πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ (https://www.e-syntagografisi.gr/e-rv/p), με τη χρήση των προσωπικών στοιχείων πρόσβασης του ΤΑΧΙS της ΑΑΔΕ ή με τα στοιχεία πρόσβασης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, τα οποία παραλαμβάνονται από τον Οικογενειακό Ιατρό.

Παράλληλα, εξακολουθούν να ισχύουν και τα τηλεφωνικά ραντεβού, συνεπώς οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 14:30 απευθείας με την γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων στα τηλέφωνα 2741361600 και 2741361601. Όσα ραντεβού έχουν κλειστεί έως τώρα με το προηγούμενο σύστημα, ισχύουν κανονικά.