Σα. Απρ 20th, 2024

Το Λουτράκι θρηνεί ξανά… Τραγικός ο απολογισμός στους δρόμους της Κορινθίας (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δεν έχουν τέλος τα θανατηφόρα τροχαία στην Κορινθία τους τελευταίους μήνες, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της περισσότερες φορές τα θύματα είναι νεαροί σε ηλικία οδηγοί. Στο Λουτράκι σε μόλις έναν μήνα έχασαν τη ζωή τους 2 νέοι, ένας 20χρονος κι ένας 26χρονος.

Σήμερα, 14 Ιουνίου, μετά από σφοδρή σύγκρουση, νεαρός οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του. Αναλυτικά:

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 20χρονος οδηγός (Κ.Κ.) της μοτοσικλέτας που συγκρούσθηκε με ΙΧ όχημα στο Λουτράκι, πριν λίγη ώρα. Ο συνομήλικος του, συνοδηγός, φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Αναλυτικά:

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε ένα Ι.Χ και μια μηχανή, σημειώθηκε στο Λουτράκι το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, Ι.Χ όχημα συγκρούστηκε σφοδρά με μηχανή μεγάλου κυβισμού στο Λουτράκι, σε μικρή απόσταση από το Α.Τ Λουτρακίου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον οδηγό της μηχανής και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σχεδόν πριν από ένα μήνα στο Λουτράκι άφησε την τελευταία του πνοή ένας ακόμη νέος. Ειδικότερα:

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 17 Μαίου στο Λουτράκι επί της οδού Δημοσίων Υπαλλήλων. Συγκεκριμένα, για άγνωστη αιτία, 2 Ι.Χ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν σφοδρά, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο νεαρός οδηγός του ενός οχήματος

Στο σημείο για τον απεγκλωβισμό έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και ασθενοφορα ΕΚΑΒ. Κατά τον απεγκλωβισμό διαπιστώθηκε πως ο 26χρονος οδηγός είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.