Πα. Μαρ 29th, 2024

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Στάθας Kαραϊβάζ στο Facebook

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με ένα συγκινητικό και συνάμα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook, μέσω του οποίου «συνομιλεί» με τον δολοφονημένο σύζυγό της, τον σύντροφό μιας ζωής, τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, επέλεξε η Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ, να του γνωστοποιήσει τη σύλληψη των δύο υπόπτων για την δολοφονία του, πριν από δύο χρόνια. 

Επέλεξε τους πρώτους στίχους του πολύ γνωστού τραγουδιού που ερμηνεύει η Ελευθερία Αρβανιτάκη, το «Έφυγες νωρίς…», σε μουσική του Σταμάτη Σπανουδάκη και στίχους του Αντώνη Ανδρικάκη.

Ακολούθως παρατίθεται το κείμενο της Στάθας Αλεξανδροπούλου- Καραϊβάζ, στο Facebook

«Έφυγες νωρίς, κομματιασμένες υποσχέσεις, έφυγες νωρίς…

Παρασκευή έφυγες, Παρασκευή 2 χρόνια και δεκαεννιά μέρες έπιασαν τους υπαίτιους.

Στο χρωστούσαν έλεγαν οι Έλληνες αξιωματικοί.

Είχα υποσχεθεί πως δεν θα άφηνα να ξεχαστεί το θέμα σου.

Πίκρα και θλίψη μια απόγνωση που δεν τελειώνει. Άραγε να νιώθεις καλύτερα τώρα πιο ήρεμος πιο γαλήνιος, μακάρι να μπορούσες να μου πεις.

Εγώ πάλι. Νιώθω τον ίδιο πόνο ίσως λίγο πιο οξύ αλλά ουσιαστικά τίποτα δεν αλλάζει, τίποτα δεν μπορεί να σε φέρει κοντά μου πάλι. Αυτό το δεδομένο είναι τόσο κρύο που ριγώ και στην ιδέα.

Εσύ πάντα πίστευες στους ανθρώπους και να που είχες δίκιο. Οι περισσότεροι κάνουν καλά τη δουλειά τους έλεγες και ναι αγάπη μου είχες δίκιο. Έχουμε ανηφόρα ακόμα μα τουλάχιστον βλέπουμε το δρόμο. Αξίζει να ανέβουμε την ανηφόρα, για πρώτη φορά θα πω αξίζει γιατί παρόλο που στη δίκη μας περίπτωση τίποτα δεν θα αλλάξει δεν πρέπει να επικρατεί το χάος και η ατιμωρησία.

Σου είχα υποσχεθεί πως ποτέ δεν θα σταματούσα τον αγώνα έως ότου βρεθούν οι άνθρωποι που σου στέρησαν τη ζωή, το έκανα πράξη και θα συνεχίσω μέχρι τέλους.

Όχι για εμάς αλλά πρέπει να αλλάξουμε τούτο τον κόσμο που έχει ευτελίσει τόσο την ανθρώπινη ζωή με την απόλυτη υποταγή στο χρήμα και στην εξουσία. Μου έδειξες έναν δρόμο ρομαντικό με λουλούδια και αγκάθια και από αυτόν καλούμε να περάσω τώρα.

Θα τον περάσω στο υπόσχομαι γιατί θαύμαζα την δύναμη σου, την ακεραιότητα σου και πολλές φορές την αθώα καλοσύνη σου.

Σ’ αγαπώ και είμαι χαρούμενη που ήσουν ο σύντροφος μου τόσα χρόνια.  Η Στάθα σου ή μάλλον το Νανάκι σου».

Πηγή: zougla.gr