Τε. Απρ 24th, 2024

ΤΟ «GROUP PIETRIS» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο «ΟΜΙΛΟΣ ΠΙΕΤΡΗ», για ακόμη μία χρονιά, αφουγκράζεται τις μεγάλες ανάγκες των Φιλανθρωπικών Δομών της Ι. Μητροπόλεώς μας και μέσω της πρωτοβουλίας των ιδιοκτητών του κ. Γεωργίου και Χρήστου Πιέτρη έρχεται να προσφέρει δύο χιλιάδες τετρακόσιες (2.400) μερίδες φαγητού (1.200 τα Χριστούγεννα και 1.200 την Πρωτοχρονιά), στα «Γεύματα Αγάπης» της Ι. Μητροπόλεώς μας και συγκεκριμένα στον Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου, στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Κορίνθου, στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κιάτου και στον Ι. Ναό Παναγίας Γιάτρισσας Λουτρακίου.

Οι δεκάδες εθελοντές, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οικειοθελώς στα συσσίτια της Ι. Μητροπόλεώς μας, αυτές τις δύο ημέρες θα βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους και το πρόβλημα της προσφοράς ενός ζεστού και αξιοπρεπούς γεύματος, για τους πάσχοντες και αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, ανακουφίζεται από την αξιέπαινη και αξιομίμητη αυτή πρωτοβουλία του «ΟΜΙΛΟΥ ΠΙΕΤΡΗΣ»πουπροστίθεται σ’ όλες τις υπόλοιπες, ιδιωτών, επιχειρήσεων, συλλόγων και φορέων, που αποδέχονται την φιλανθρωπική και κοινωνική προσφορά της Ι. Μητροπόλεώς μας και την συνδράμουν και την ενισχύουν, ως γνήσιοι «μαθητές» του Χριστού, που πραγματοποιούν τον λόγο Του «ἐπείνασα γὰρ καὶ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν» (Ματθ. κε΄, 35).

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος και ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλός μας κ. Αγάπιος εύχονται Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα στους ιδιοκτήτες του «ΟΜΙΛΟΥ ΠΙΕΤΡΗΣ» κ. Γεώργιο και Χρήστο Πιέτρη, στις οικογένειές τους, στους εργαζομένους του Ομίλου και τις οικογένειές του και προσεύχονται η αξιοθαύμαστη αυτή πράξη τους να βρει και άλλους μιμητές προς δόξαν του γεννηθέντος Χριστού!