Σα. Απρ 27th, 2024

Το “must” street concert έρχεται από τη Φιλαρμονική Δερβενίου!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το πολυαναμενόμενο Χριστουγεννιάτικο Street Concert της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο κέντρο του Δερβενίου και συγκεκριμένα στη πάροδο Αδαμόπουλου, δίπλα από το Street Bar «Τεχνηέντως».

Η Φιλαρμονική θα ερμηνεύσει ποικίλες αντιπροσωπευτικές εορταστικές μελωδίες, ζωντανεύοντας τη μαγεία της Νύχτας της Γεννήσεως.

Μια ώρα αργότερα, στις 12 π.μ., οι μουσικοί της Φιλαρμονικής θα αποδώσουν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στις γειτονιές της πόλης.

Τι άλλο περιμένουμε από τη Φιλαρμονική Δερβενίου;

Η εορταστική δράση της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου θα συνεχιστεί με δύο ακόμα συναυλίες:

  • Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο, στο πλαίσιο της 2ης Χειμερινής Συνάντησης Φιλαρμονικών του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Συμμετέχουν και η Kaloy’s Big Band, καθώς και η διοργανώτρια Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου
  • Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 11 π.μ. στο Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο του Δήμου Αιγιαλείας, όπου μαζί με τη Δημοτική Φιλαμονική Αιγείρας «Ιωάννης Κοκονέτσης» και τη Φιλαρμονική Ακράτας θα χαρίσουν σε μικρούς και μεγάλους όμορφες εορταστικές μουσικές στιγμές.

Τέλος, την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου και ώρα 12 μ.μ. η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου θα αποδώσει μουσικά τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στις γειτονιές της πόλης.

Ευχές από το σύνολο της Φιλαρμονικής Δερβενίου

Ο Αρχιμουσικός Παναγιώτης Παναγάκος και οι μουσικοί της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου εύχονται ολόψυχα σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία, ειρήνη, αγάπη και το νέο έτος 2024 να φέρει χαρά, ευτυχία, υγεία και ομόνοια σε όλο το κόσμο!