Τρ. Ιούν 25th, 2024

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 20χρονος ναυαγοσώστης μετά από ξυλοδαρμό!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αναστάτωση στα Χανιά μετά τον θάνατο του 20χρονου. Ο ναυαγοσώστης βρέθηκε χωρίς αισθήσεις μετά από άγρια συμπλοκή. Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στις πρώτες προσαγωγές.

Ο 20χρονος ναυαγοσώστης εντοπίστηκε νεκρός στα Χανιά, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν σε αστυνομικούς πως είχε προηγηθεί συμπλοκή. Οι Αρχές προχώρησαν ήδη σε πέντε προσαγωγές και ψάχνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, για να συνθέσουν το παζλ των δραματικών γεγονότων. Φως αναμένεται να ρίξει και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Μέσα από αυτό θα φανούν τα χτυπήματα που δέχτηκε ο άτυχος νεαρός, πριν καταρρεύσει.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11-06-2024) στις Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων που πιθανόν να εμπλέκονται στο επεισόδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο Έλληνες 24 ετών –  οι οποίοι θεωρούνται ως άμεσα εμπλεκόμενοι στην συμπλοκή με τον 20χρονο – καθώς και για άλλους τρεις αλλοδαπούς, που ήταν παρέα με τους δυο Έλληνες.

Πρόκειται για 19χρονο από την Ρουμανία, 28χρονο από την Γεωργία και 18χρονο από την Βουλγαρία, για τους οποίους εξετάζεται ο βαθμός της συμμετοχής τους στο επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τρίτης σημειώθηκε άγρια συμπλοκή στην παραλιακή περιοχή των Καλυβών με τον 20χρονο ναυαγοσώστη και κάποια άτομα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρξε ξυλοδαρμός και κυνηγητό του 20χρονου ο οποίος φτάνοντας σε κεντρικό σημείο του χωριού κατέρρευσε.

Στο σημείο έσπευσαν κάτοικοι για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 20χρονο ενώ διασώστες που έσπευσαν με ασθενοφόρο διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, δυστυχώς ο νεαρός από την Αλβανία έχασε την μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το εάν ο 20χρονος φέρει χτυπήματα και για την ακριβή αιτία του θανάτου του, προκειμένου να εξεταστεί εάν και ποιες από τις πέντε προσαγωγές θα μετατραπούν σε συλλήψεις καθώς και για το τι θα περιλαμβάνει η δικογραφία που θα σχηματιστεί.

Στο μεταξύ η τοπική κοινωνία έχει αναστατωθεί από το περιστατικό και στις 15:00 καλείται σε έκτακτη συνεδρίαση το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβών, η οποία – να σημειωθεί – συχνά έχει καταγγείλει σε αστυνομικές και δικαστικές αρχές την παραβατικότητα ομάδων ατόμων.

newsit.gr