Πε. Μαρ 28th, 2024

Τραγωδία: Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στους μέσα σε δυο ημέρες στους δρόμους της Κορινθίας και Μεσσηνίας (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Ιουνίου, με διαφορά λίγων ωρών, στους δρόμους της Κορινθίας και Μεσσηνίας.

Πρόκειται για έναν 20χρονο δικυκλιστή στο Λουτράκι Κορινθίας, έναν 62χρονο δικυκλιστή στο Νέο Αυτοκινητόδρομο Κορίνθου- Τρίπολης – Καλαμάτας, για έναν 43χρονο αυτοκινητιστή στην Ε.Ο Κορίνθου – Άργους και για έναν 23χρονο στην Ε.Ο Ριζομύλου – Κορώνης.

14.6.2021 και απογευματινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός και επέβαινε 18χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου και τον τραυματισμό του 18χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

– Στις 15.6.2021 το πρωί, στο 242,6ο χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας και κλάδου Λεύκτρου – Σπάρτης, δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 62χρονου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου.

-Στις 15.6.2021 το απόγευμα, στο 7,5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κορίνθου-Άργους, Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε χωμάτινο ανάχωμα, ακολούθως σε ελαιόδεντρο και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

-Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου στις 15.6.2021 το μεσημέρι, στο 15ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ριζόμυλου-Κορώνης, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με αντιθέτως κινούμενο Δ.Χ. λεωφορείο, το οποίο οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορώνης.