Πα. Μαρ 29th, 2024

ΤΩΡΑ: Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, με κεταμίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, στη VIP πτέρυγα, για λόγους ασφαλείας.

Η 18η τακτική ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα διέταξε την προσωρινή κράτηση της 33χρονης, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, χορηγώντας της την τοξική ουσία κεταμίνη σε μεγάλη ποσότητα.

Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα η Ρούλα Πισπιρίγκου
Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Κατέθεσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα και στις ερωτήσεις της ανακρίτριας φέρεται να υποστήριξε ότι ο θάνατος της κόρης της μέσα στο νοσοκομείο Παίδων δεν προκλήθηκε από δική της υπαιτιότητα, αλλά οφείλεται σε ιατρικό λάθος, ότι δηλαδή η ουσία, η οποία χρησιμοποιείται και ως αναισθητικό σε παιδιά, δόθηκε εξ αμελείας από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μετά το τελευταίο επεισόδιο της Τζωρτζίνας κατά την προσπάθεια να σωθεί η ζωή του παιδιού.

Ωστόσο, οι εξηγήσεις της δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι διέταξαν την προφυλάκιση της 33χρονης για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Τέρας ψυχραιμίας:

«Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή»
Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη στις απολογίες της ήταν «τέρας ψυχραιμίας» και επέμεινε να αρνείται κάθε εμπλοκή της στον θάνατο τόσο της Τζωρτζίνας όσο και των άλλων δύο παιδιών της.

Πηγή: iefimerida.gr