Πα. Μαρ 29th, 2024

Υπεγράφη η σύμβαση εκτέλεσης του οδικού έργου Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα – Καρυά (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας έλαβε χώρα η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου βελτίωσης του οδικού άξονα Ξυλόκαστρο-Τρίκαλα-Καρυά.

Το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 7.640.000 ευρώ αποτέλεσε για την παρούσα Δημοτικής Αρχή μέγιστη προτεραιότητα και κορυφαίο αίτημα, καθώς πρόκειται για τον οδικό άξονα ο οποίος εξυπηρετεί 14 τοπικές κοινότητες και οδηγεί σε έναν από τους σημαντικότερους ορεινούς χειμερινούς προορισμούς της Πελοποννήσου.

Το άμεσο ενδιαφέρον και η αποτελεσματική ανταπόκριση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έχει σαν αποτέλεσμα την υλοποίηση ενός έργου το οποίο περίμενε για πολλά χρόνια η τοπική κοινωνία.

Τέτοια σημαντικά έργα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μόνο με επιτυχημένες συνεργασίες όπως η συνεπής και αποτελεσματική συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

 Η συστηματική διεκδίκηση από τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ενός δίκαιου και αναγκαίου αιτήματος, το αμέριστο ενδιαφέρον του Ξυλοκαστρίτη Αντιπεριφερειάρχη κ. Αναστάσιου Γκιολή και πάνω από όλα η αποδεδειγμένη πεποίθηση στήριξης αναγκαίων έργων υποδομής του Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, οδηγούν στην υλοποίηση του απαραίτητου αυτού έργου προς όφελος τόσο των δημοτών, όσο και των πολυάριθμων επισκεπτών της περιοχής.