Κυ. Ιούν 30th, 2024

Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων: Συνάντηση Θεοδωρικάκου με μέλη του ΙΝΚΑ Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας 

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μετά από πρόσκληση του νέου υπουργού ανάπτυξης και επενδύσεων κυρίου Τάκη Θεοδωρικάκου μέλη του ΙΝΚΑ Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας Λεχουρίτης Γεώργιος Πρόεδρος ΔΣ Ευγενικός Γεώργιος Γενικός Γραμματέας  Πιλάτης Άγγελος Β Αντιπρόεδρος ,επισκέφτηκαν τον κύριο Θεοδωράκο και συζητήσαμε τα θέματα της καθημερινότητας του πολίτη καταναλωτή όπως ακρίβεια, αισχροκέρδεια, κερδοσκοπία στην αγορά της Ελλάδας. 

Ναι έχουμε ένα κοινό στόχο που είναι το ίδιο βουνό που έως σήμερα οι πρώην υπουργοί το έβλεπαν από άλλη οπτική γωνία. 

Ελπίζουμε ότι δεν θα κάνει το ίδιο λάθος και ο νέος υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων. 

Πολλά τα προβλήματα διαφορετικών υπουργείων που έχουν μεγάλες ευθύνες για την ακρίβεια στην ενέργεια, τα καύσιμα, στις μεταφορές ξηράς  θαλάσσης και αέρα καθώς και στα ενοίκια και τραπεζικές συναλλαγές. 

Πολλές οι ευθύνες και των Περιφερειαρχών που δεν έχουν ελεγκτικούς μηχανισμούς και το υπάρχον προσωπικό κλεισμένο μέσα στα γραφεία και απλήρωτους υπαλλήλους εδώ και 8 μήνες με εκτός έδρας και υπερωρίες. 

Έχουμε μια δημόσια διοίκηση που δεν απαντά στις αιτήσεις του ΙΝΚΑ Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας. 

Το ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας ήταν πάντα εδώ μπροστά από τα προβλήματα της κοινωνίας των πολιτών Καταναλωτών. 

Έτσι ακριβώς θέλουμε να γίνει και με τον νέο υπουργό ανάπτυξης και επενδύσεων μπροστά από τις εξελίξεις και όχι πίσω από αυτές. 

Κύριε υπουργέ ανάπτυξης και επενδύσεων στο χέρι σας είναι να κάνετε την διαφορά με έργα και όχι με λόγια.