Τε. Μάι 8th, 2024

Φέτος η συμμετοχή του 1ου Δημοτικού σχολείου Κορίνθου στην καρναβαλική παρέλαση έχει ένα άλλο χρώμα! (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Φέτος η συμμετοχή του 1ου Δημοτικού σχολείου Κορίνθου στην καρναβαλική παρέλαση του Δήμου μας έχει ένα άλλο χρώμα.

Η κεντρική ιδέα του γκρουπ μας που είναι το περιβάλλον και η διάσωσή του , όπως επίσης και οι στολές στο μεγαλύτερο μέρος είναι αποτέλεσμα συνεργασίας , συμμετοχής γονιών και παιδιών , φαντασίας και μιας όμορφης παρέας που γίναμε. Έτσι το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι υπέροχο, απλά γιατί όλοι εμείς φροντίσαμε για αυτό, αφιερωνοντας ο καθένας τον προσωπικό του χρόνο και την ανάπαυσή του για έναν σκοπό ιερό, αυτόν του να μην περιμένεις τους άλλους να σου δώσουν κάτι , αλλά εσύ ο ίδιος παρέα με τα παιδιά να το δημιουργείς εκ του μηδενός και η αξία αυτή είναι ανεκτίμητη.

Με τον ελάχιστο χρόνο που είχαμε και τα λίγα υλικά που μπορέσαμε τα προμηθευτούμε δημιουργήσαμε το δικό μας γκρουπ.

Στο σχολειο μας πρωτοπορουμε και δημιουργούμε μια επιτροπή καρναβαλιού. Ετσι του χρόνου θα μπορέσουμε να οργανωθούμε πολύ πιο πριν και ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι γονείς σε αυτό το εγχείρημα, γιατί η συνεργασία , η συμμετοχή και η δημιουργία είναι αυτό που μένει σε κάθε εκδήλωση και η συνταγή της επιτυχίας της.

Η φαντασία, το μεράκι και η συνεργασία αποτελούν τη μαγια και τη μαγεία για την επιτυχία της καρναβαλικής εκδήλωσης με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών , αφού θα δημιουργήσουμε οι ίδιοι τις στολές μας όπως άλλωστε γίνεται σε Δήμους που οργανώνουν επί δεκαετίες καρναβαλικες εκδηλώσεις.

Με αυτό τον ενεργό τρόπο σκοπός μας είναι να μην δώσουμε στα παιδιά τον ενθουσιασμό της μιας μέρας γιορτής αλλά να το ζήσουμε όλοι με τη χαρά που προσφέρει η αίσθηση της δημιουργίας , της συνεργασίας και της συλλογικής προσπάθειας !